fbpx

Am ajuns în ultima etapă şi până acum situaţia e destul de bună pentru mine şi pentru Iaşi, adică suntem pe primul loc. Mulţumesc, mulţumesc, nu ajungeam aici fără voi.

Ce presupune ultima etapă? Un EcoQuest prin toate oraşele din campanie, realizat într-un timp cât mai scurt şi cu un consum cât mai mic de carburant. Pentru consum nu îmi fac probleme, cu Clio Eco 2 cred că voi scoate lejer un 3,5% pe drumurile din afara oraşului.

renault clio ecoquest

În plus, în fiecare oraş voi avea de găsit un element eco, pe baza indiciilor primite pe pagina de Facebook când ajung în acel oraş.

Eu mi-am planificat să ajung joi în Braşov, vineri în Timişoara şi sâmbătă în Bucureşti, urmând ca duminică să mă întorc înapoi în Iaşi. Dacă aveţi sugestii de locaţii ce merită vizitate pe traseul Iaşi – Braşov – Timişoara – Bucureşti – Iaşi lăsaţi un comentariu aici. La fel, dacă aveţi chef de o bere când ajung prin oraşele respective trebuie doar să îmi spuneţi în comentarii. Voi verifica blogul din când în când.

Voi avea nevoie şi de puţin ajutor de la voi, ca de obicei. După ce ajung în fiecare oraş şi primesc indiciul de la Renault pe pagina de Facebook aş avea nevoie de voi să scormoniţi rapid printre articolele postate de bloggerul din acel oraş pe site şi să îmi spuneţi tot pe pagina de Facebook unde trebuie să merg în acel oraş mai exact pentru a găsi locaţia indicată.

Cum spiritul meu de orientare e jalnic şi GPS-ul nu e sigur 100% mereu, tot pe voi mă bazez să mă ajutaţi cu indicaţii, care din ce am înţeles se află chiar în articolele scrise de colegii mei din Expediţia Verde. Promit că ofer şi premii pentru susţinători, iar daca mă ajută cineva din oraşul respectiv, ofer premii în bere la faţa locului.

Aşadar, ce ar fi interesant de vizitat pe traseul Iaşi – Braşov – Timişoara – Bucureşti – Iaşi?

Update: daca vreţi să mă sunaţi aveţi numărul de telefon mai jos.

4 Comentarii

Lasă un comentariu