fbpx

Dăm o bicicletă celui mai activ fan care ne ajută în Siemens Race

Joia următoare pe vremea asta voi fi pe undeva prin țară, descoperind tehnologiile Siemens care ne îmbunătățesc viața, în Siemens Race. Când zic plecăm nu greșesc, pentru că suntem mai mulți bloggeri în competiția asta, 10 mai exact. Am scris deja despre conceptul din spatele Siemens Race, azi vreau doar să vă amintesc că vom avea nevoie de ajutorul vostru, al prietenilor și cititorilor, și nu îl cer gratuit, oferim o recompensă pentru asta.

Eu fac echipă cu Andrei Crivăț, iar scopul nostru este să câștigăm, desigur. Pentru a ne ajuta voi trebuie să fiți cu ochii pe conturile noastre de Facebook. Vom avea nevoie de răspunsuri rapide la câteva întrebări pe traseu, iar cel care va fi cel mai activ și ne va ajuta cel mai mult în Siemens Race va primi o super bicicletă –  Hervis Sports, model MTB X-Fact Extreme Comp.

Ideea e următoarea. Avem de parcurs peste 1500 de kilometri prin 13 orașe: București, Chitila, Craiova,  Govora, Câmpulung, Brașov, Târgu Secuiesc, Bacău, Iași, Vaslui, Galați, Ţăndărei, Constanța. În 4 dintre orașe, după ce vizităm soluțiile Siemens, vom primi un chestionar cu 5 întrebări, întrebări pe care le vom posta una câte una pe Facebook, ori pe contul meu ori pe al lui Andrei. După ce primim de la voi răspunsurile corecte la fiecare întrebare noi putem merge mai departe, cu alte cuvinte, voi ne puteți ajuta să câștigăm timp, să ne mișcăm mai repede pe traseu.

Pare complicat, dar am înțeles că întrebările sunt simple, iar răspunsurile sunt disponibile online, ori pe site-ul Siemens Romania – www.siemens.ro ori pe blogul Siemens – Hitechpedia.ro. Tot ce aveți de făcut este să fiți cu ochii pe conturile noastre, iar când apare o întrebare să ne lăsați răspunsurile după o scurtă căutare.

Ce spuneți, ne ajutați ca să vă dăm o bicicletă? Eu promit că voi reveni cu poze și informații interesante din locațiile vizitate.

Recomandă

14 Comentarii

  1. Daca timpul in care voi fi pe Fb v-a coincide cu perioada in care vei pune intrebarile, din partea mea vei avea un ajutor total! Pana atunci insa, MULT SUCCES!
    Si aratati-le inca odata competitorilor, cat de buni sunt moldovenii. Aproape in toate domeniile, de la arta, sport, televiziune si pana la … on-line si devotament!
    Inca o data, MULT SUCCES!

  2. Va tin pumnii si va ajut si eu!Ar fi si mai bine daca ati folosi si twitter, la servici nu pot accesa facebook si oricum veti porni la drum in timpul zilei.

    • Normal că vom folosi și Twitter pentru update-uri, dar trebuia să alegem un cont unde să punem întrebările, și din experiența mea Facebook generează mai multe răspunsuri decât Twitter.

  3. […] Acuși plecăm la drum spre Govora, azi se anunţă o nouă zi în care vom descoperi tehnologiile Siemens ce ne îmbunătăţesc viaţa. Nu uitaţi să ne urmăriţi pe mine şi Andrei pe Facebook, vom avea în continuare nevoie de ajutorul vostru pentru întrebări, ca să ajungem pe primul loc. Bicicleta abia așteaptă să ajungă la cel mai activ susținător. […]

  4. […] Acuși plecăm la drum spre Govora, azi se anunţă o nouă zi în care vom descoperi tehnologiile Siemens ce ne îmbunătăţesc viaţa. Nu uitaţi să ne urmăriţi pe mine şi Andrei pe Facebook, vom avea în continuare nevoie de ajutorul vostru pentru întrebări, ca să ajungem pe primul loc. Bicicleta abia așteaptă să ajungă la cel mai activ susținător. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *