fbpx

Poate că nu suntem toți chiar așa deștepți online

Citeam la Doru despre Wazzup, o altă schemă de îmbogățire online pe seama fraierilor care cred că cineva chiar îi va plăti pentru că fac căutări pe net folosind un anumit website. Multi level marketing, schemă piramidală, spuneți-i cum vreți voi, țepele de genul ăsta se bazează pe referenți, pe convingerea unor oameni cu IQ mic să aducă cât mai mulți membri care să se înscrie pe acel site și așa mai departe…

Numai zilele trecute am primit vreo 3 emailuri care promovau mizeria asta. Toate au intrat în spam, normal, dar asta nu înseamnă că nu mă enervează țepele care se trag online. Și așa mi-am dat seama că pentru a folosi internetul nu trebuie să fii prea deștept, iar bariera de intrare în online e tot mai mică.  Abonamentele la internet sunt printre cele mai ieftine din Europa, poate chiar cele mai ieftine. Un calculator mai vechi îl găsești și cu 200-300 de lei și gata, poți să alergi liber pe câmpiile internetului.

Ce fac cei care descoperă acum internetul, în 2012? Bănuiala mea e că stau pe Yahoo messenger (au adresă de email pe Yahoo, dar nici măcar nu știu asta), își fac cont pe Facebook pentru agățat și pentru jocuri și caută chestii pe Google. După ce le mai apare un neuron în plus descoperă metodele de făcut bani rapid pe internet gen Wazzup și încep să spameze în stânga și în dreapta, crezând că într-o lună vor fi bogați din găsitul unor fraieri mai mari ca ei.

Și nu știu de ce, dar am impresia că numărul de proști cu acces la internet e tot mai mare. Problema e cum facem să îi evităm, că e tot mai greu.

Recomandă

8 Comentarii

  1. @Marius

    exact asa este si in MLM 😉 esti platit numai pt ce se vinde, nu pt cati se inscriu 🙂

    spre deosebire de mizeriile gen wazzub si alte minuni

    de aceea am spus, sa nu se creeze confuzie 🙂

    • @stefan @unsolved mistery – 2 parale convertește dacă ai blog orientat către produsele promovate, ca orice altă platformă de marketing afiliat. Dacă scrii despre haine pentru femei și pui reclame cu laptopuri e clar că nu vei avea prea mulți cumpărători.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *