fbpx

Prima reclamă de la Super Bowl 2012: Acura NSX cu Jerry Seinfeld

Reclamele care apar la Super Bowl sunt printre cele mai reușite de obicei și ajung virale online (mă rog, majoritatea), poate și datorită costurilor uriașe de realizare, difuzare și mediatizării de care beneficiază, de exemplu anul trecut pentru difuzarea unui spot de 30 de secunde în timpul Super Bowl s-au plătit în medie 3 milioane de dolari.

Până pe 5 februarie mai sunt câteva zile, deocamdată au apărut pe internet câteva teasere ale reclamelor, cel mai reușit fiind The Bark Side de la Volkswagen, zic eu. Alex are un articol cu mai multe detalii despre Super Bowl 2012, eu am găsit prima reclamă care a apărut pe net integral, de fapt e chiar o versiune extinsă a reclamei din timpul Super Bowl pentru Acura NSX.

Acura au urcat pe contul oficial de Youtube reclama extinsă în care apare Jerry Seinfeld. Dacă vă era dor de Jerry puteți să îl vedeți în continuare cum e în stare să facă orice pentru a fi primul care cumpără mașina, la final apare și Jay Leno:

E o mișcare destul de îndrăzneață din partea celor de la Acura, să difuzeze reclama înainte de meci pentru a obține mai multă atenție, practic atunci vor fi prea multe reclame care concurează pentru atenția publicului. Clipul deja are 700.000 vizualizări pe Youtube, până duminică probabil va ajunge la câteva milioane.

Cum vi se pare reclama?

Recomandă

10 Comentarii

  1. Se vede ca e versiunea pentru internet, nu cred ca le convenea sa plateasca 12 milioane de dolari pentru a o difuza pe TV, plus că la televizor nu sta nimeni 2 minute pentru o reclama. Jerry era ok ca comediant, dar parca nu e la fel de amuzant in reclama asta, poate si datorita scenariului.

  2. Nu stiu cum este acum, dar in urma cu cativa ani se crea o curiozitate destul de mare pentru reclamele care ar putea sa apara la Super Bowl. Oricum legat de bugetele pe care le aloca companiile pentru a-si promova produsele/serviciile sunt enorme, toate astea pentru a-si atinge scopul – audienta mare.

  3. Poate nu o parea ca interpreteaza fenomenal rolul sau, insa noi suntem obisnuiti cu el din Seinfeld si din spectacolele sale de stand-up. Rolul interpretat il caracterizeaza perfect pe every-day Jerry, de aceea reclama s-ar putea sa aiba mai multa insemnatate pentru Americani decat pentru noi 🙂

  4. am ras cu o pofta incredibila ! reclama este ingenioasa 🙂 (bine, e foarte posibil sa fiu teribil de subiectiva, avand in vedere faptul ca am vazut si revazut toate sezoanele Seinfeld de vreo… 6 ori ?!)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *