fbpx

Profil de manelist

Am un vecin care e manelist, profilul obisnuit: tanar la 20 si ceva de ani, a terminat maxim o profesionala, o arde in fata blocului unde mananca seminte si bea bere la pet, nu cred ca face bani cumva dar nici nu se streseaza prea tare, e fan Guta si Denisa, iar idealul lui in viata este sa ii moara dusmanii de ciuda.

Pana acum trei zile nu eram sigur ca e manelist, dar el a vrut neaparat sa ma convinga! Asa ca si-a luat o masina. Nimic normal, toti vrem sa ne luam masini, asa suntem noi romanii, ne luam masini chiar daca nu ne avem nevoie sau nu avem dupa ce bea apa. Numai ca el si-a luat o Dacie Break, si a inceput sa o tuneze, sa ii puna alarma, boxa in portbagaj ( v-am spus de idealul lui in viata nu? ), mutunachi si alte prostioare.

Nu m-ar deranja ca si-a luat masina, de fapt nici nu observam, daca masina lui nu ar fi parcata sub balconul meu, iar el, in lipsa de ocupatie, nu ar porni muzica si alarma cam de 4 ori pe zi, doar asa de test, cate 1 ora, mai ales dimineata si seara, cand stie el ca vecini nu dorm si isi doresc cu ardoare sa se cultive cu muzica buna ( adica manele ). Un video mai jos, din pacate sonorul nu se aude excelent, dar merge, de control:

Bonus, avem si o fotografie cu cheile de la masina, telefonul lui de manelist Nokia 3310 si tigarile Marlboro.

De ce am pus fotografia, de fapt de ce am scris articolul? Pentru a demonstra o chestie: fudulia la romani. Nu ai bani sa iti cumperi o masina mai buna, deci iti cumperi Dacia 1310 cu 10 ani vechime, dai pe ea 20 de milioane si te bucuri ca merge, odata pe luna, cand o scoti din fata blocului. Nu ai bani sa iti schimbi telefonul vechi de 6 ani, deci ramai cu al tau Nokia 3310, inca mai are un pic de baterie pentru dat bipuri. Dar fumezi tigari scumpe, ca vorba aia, trebuie sa arati ca ai valoare. Adica te zgarcesti la lucrurile importante, dar viciul e viciu!

Aastept sugestii despre cum il pot determina sa nu ma mai cultive cu “muzica buna” la cele mai nepotrivite ore, in afara de variantele taie-i cauciucurile, vopseste cu spray masina sau da muzica mai tare decat el!

P.S: post scris pentru trafic, sunt sigur ca multi vor sa stie cum se comporta un manelist autentic.

Recomandă

5 Comentarii

 1. Unu la mana, dacia e o masina buna. Eu am DACIE (e Logan) si de 3 ani nu am pus un pai pe ea. Deci sa nu generalizam… 😀

  Doi la mana. Scoate-i poza de pe blog ca daca il maninca in fund si-ti citeste materialul, te-ai ars ca dupa cum il vad e cam fioros. Conditia sinegvanon pt treaba asta e sa stie sa citeasca sau sa iasa de pe manele punct ro

  Hai noroc si vezi ca-n Dedeman sunt dopuri de urechi. Sunt marfa si costa doar 2 lei perechea. La 20 de bucati iei discount.

  Cheers 😉

 2. Eh, sa zicem ca Loganul e mai rasarit, au facut francezii upgrade la ultimele modele.

  Ma indoiesc ca ma citeste. E prea slab blogul asta pentru o persoana culta.

 3. wa;) cinste omule frte eo cred c ai drepate .. din punctu meu de vedere dacia e o masina praf;) ca e de acm 10 ani sau ca e logan chiar duster pnm sunt niste masini de 2 lei oricum s'ar numi … cu telefonul…ehh :-?? poate io placea omului chiar daca totusi putea sa isi ia un motorola mai nou cv;) … ca stem in sec 21 nu pe vremea lu Ceausescu … si cu tigarile nu e prea mare diferenta malboro sunt 13 lei kentul este 12 xD acma fiecare cum vrea dar dac fumeaza malboro inseamna ca e inrait:P xD:D

 4. wa;) cinste omule frte eo cred c ai drepate .. din punctu meu de vedere dacia e o masina praf;) ca e de acm 10 ani sau ca e logan chiar duster pnm sunt niste masini de 2 lei oricum s'ar numi … cu telefonul…ehh :-?? poate io placea omului chiar daca totusi putea sa isi ia un motorola mai nou cv;) … ca stem in sec 21 nu pe vremea lu Ceausescu … si cu tigarile nu e prea mare diferenta malboro sunt 13 lei kentul este 12 xD acma fiecare cum vrea dar dac fumeaza malboro inseamna ca e inrait:P xD:D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *