fbpx

Profilul utilizatorului roman de Facebook

Chiar asa, cine sunt romanii care folosesc aceasta retea sociala in Romania? Cine sunt cei care urca albume cu fotografii, folosesc aplicatii stupide (sau nu), isi cultiva pamantul in Farmville sau isi cresc pestii in Fishville, cei care dau Like la tot felul de pagini si cauze simbolice fara efecte reale, cei care trimit invitatii in prostie la tot felul de evenimente cu care nu avem nici o tangenta? Cine sunt cei care fac greseli sau procedeaza ca la carte?

Conform Facebrands in 10 ianuarie, adica azi, erau 2.405.920 utilizatori in Romania, adica 11.21% dintre romani stau pe Facebook, mai exact 32.97% dintre cei care au internet. 32% au intre 25-34 ani, segmentul al doilea ca pondere fiind 13-17 ani, cu 14,5%.

Si la sex stam bine, femeile reprezinta 51,2% pentru utilizatori, cu alte cuvinte o carte care ii invata pe baieti de baieti cum sa agate pe FB are sens. In plus, 36% dintre romanii de pe Facebook nu sunt intr-o relatie.

Din ianuarie 2010 pana in ianuarie anul asta numarul utilizatorilor a crescut aproape de 5 ori, plecand de la 518.000. O crestere impresionanta, pe care eu o pun pe seama promovarii facute de Facebook si a fenomenului de turma.

M-as risca sa spun ca toti cei care acum 6 ani aveau profil pe Hi5 in Romania s-au mutat pe Facebook, iar Hi5-ul a ramas mai mult pentru pustani.

Recomandă

6 Comentarii

  1. daca facebrands are date corecte imi intareste ideea ca s-ar putea sa aiba viata lui hi5.un lucru e clar,ideea e buna,DOAR CA MAI TRE DEZVOLTATA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *