fbpx

Stiti cu totii manerele din autobuze, de care ne tinem mai ales cand soferul pune o frana brusca sau nimereste intr-o groapa. Pe langa faptul ca sunt utile, ele mai prezinta un avantaj: sunt mereu in fata noastra, practic nu avem cum sa le ignoram. De aici pana la a fi folosite ca suport de promovare nu mai e decat un pas.

In afara sunt folosite deja de ceva timp pentru reclame, ma bucu sa vad ca s-a gandit cineva sa le foloseasca si in Iasi. Pe langa eficacitate si vizibilitate, cred ca nici pretul de inchiriere sau utilizare nu are cum sa fie prea mare.

Partea cea mai buna e ca Universitatea care era promovata pe aceste manere era chiar pe traseul autobuzului in care eram, nu stiu daca era intentionat acest lucru sau e o coincidenta! Daca mai luam in calcul si faptul ca acum este perioada inscrierilor la facultati, iar majoritatea tinerilor veniti in Iasi pentru inscrieri folosesc transportul in comun, as putea spune ca ideea de promovare, mesajul si perioada aleasa sunt perfect sincronizate!

11 Comentarii

  1. Promovarea a inceput inca de la inceputul lui iulie, nu stiu insa daca au fost puse insa numai pe cele trei autobuze ce ajung in Rond Agronomie sau si pe alte trasee, dar ma gandeam ca uite ca alta Universitate este cu un pas inainte fata de FEAA. Nu ma asteptam sincer, dar jos palaria pentru initiativa 🙂

  2. Imi place ideea. Si mesajul e clar, imaginea e aerisita, targetul atins … plus ca Universitatea Ion Ionescu de la Brad din Iasi a fost declarata institutie de invatamant cu grad de incredere ridicat, in urma evaluarii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS)

  3. Se promoveaza admiterea, nu? Deci pentru cei care urmeaza sa se inscrie, nu pentru actualii studenti. Deci nu cred ca e relevant daca autobuzul e pe traseul Universitatii sau nu 🙂 Dragut mod de promovare, totusi. Nu mai e demult original, dar pentru Romania inca reprezinta o inovatie.

Lasă un comentariu