Promovare neconventionala Iasi: manerele din autobuze

Stiti cu totii manerele din autobuze, de care ne tinem mai ales cand soferul pune o frana brusca sau nimereste intr-o groapa. Pe langa faptul ca sunt utile, ele mai prezinta un avantaj: sunt mereu in fata noastra, practic nu avem cum sa le ignoram. De aici pana la a fi folosite ca suport de promovare nu mai e decat un pas.

In afara sunt folosite deja de ceva timp pentru reclame, ma bucu sa vad ca s-a gandit cineva sa le foloseasca si in Iasi. Pe langa eficacitate si vizibilitate, cred ca nici pretul de inchiriere sau utilizare nu are cum sa fie prea mare.

Partea cea mai buna e ca Universitatea care era promovata pe aceste manere era chiar pe traseul autobuzului in care eram, nu stiu daca era intentionat acest lucru sau e o coincidenta! Daca mai luam in calcul si faptul ca acum este perioada inscrierilor la facultati, iar majoritatea tinerilor veniti in Iasi pentru inscrieri folosesc transportul in comun, as putea spune ca ideea de promovare, mesajul si perioada aleasa sunt perfect sincronizate!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
PiticStyle

Ingenios, targetul a fost bine tintit

Ioana Grigoriu

Promovarea a inceput inca de la inceputul lui iulie, nu stiu insa daca au fost puse insa numai pe cele trei autobuze ce ajung in Rond Agronomie sau si pe alte trasee, dar ma gandeam ca uite ca alta Universitate este cu un pas inainte fata de FEAA. Nu ma asteptam sincer, dar jos palaria pentru initiativa 🙂

Andreea Marc

Imi place ideea. Si mesajul e clar, imaginea e aerisita, targetul atins … plus ca Universitatea Ion Ionescu de la Brad din Iasi a fost declarata institutie de invatamant cu grad de incredere ridicat, in urma evaluarii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS)

micky

sunt si in tramvaiele nr 5 😉 … sunt in mai toate mijloacele de transport…bravo lor ❗

andi

vai marius, dar ai lasat enzo-ul(castigat din blogging) pt. mijloacele de transport in comun? 😛

Marius Sescu

Andi, ti-am spus ca ala il folosesc doar in week-end. Nu am bani de combustibil.

Eugen

Nu e chiar aşa revoluţionar, deja se foloseşte ideea de ceva vreme la Metrorex.

Carina

Se promoveaza admiterea, nu? Deci pentru cei care urmeaza sa se inscrie, nu pentru actualii studenti. Deci nu cred ca e relevant daca autobuzul e pe traseul Universitatii sau nu 🙂 Dragut mod de promovare, totusi. Nu mai e demult original, dar pentru Romania inca reprezinta o inovatie.

Marius Sescu

Pai ca sa te inscrii, nu trebuie sa mergi la Universitate Carina?

Carina

Ba da, dar ar insemna ca ai luat deja decizia sa te inscrii acolo 🙂

Marius Sescu

Poate te decizi in autobuz, cand citesti reclama. :d