fbpx

Recensamantul cititorilor prin RSS

Unul din lucrurile care ma deranjeaza la Feedburner, de fapt singurul, deocamdata, este ca nu poti stii cine sunt cei care te citesc. Desigur, pentru cei care s-au abonat prin e-mail, ai o lista cu adresele de mail, dar ceilalti? Spun asta pentru ca am fost surprins sa intalnesc persoane noi, chiar si bloggeri, pe care nu ii stiam, dar care au spus ca ma citesc prin RSS. ( doar daca nu vroiau sa ma flateze )

Nu am pretentia ca lumea sa vina sa comenteze aici la fiecare articol, stiu ca sunt multi carora le place doar sa ma citeasca. Tocmai de aceea am lasat feed-ul integral, complet, si nu doar un scurt preview al articolelor. Cei care vor sa intre pe blog sa comenteze o fac, cei care vor doar sa ma citeasca, bravo lor.

Totusi, va propun un mic exercitiu care va va lua maxim 1 minut, voua, celor care sunt abonati prin RSS! Ma refer aici la cei care stau comod in spatele calculatorului, si ma citesc folosind Google Reader, Google Desktop, Outlook, Opera RSS Reader, FeedReader, Firefox Live Bookmarks sau orice alt serviciu de citire al RSS feed-urilor. Dati clic pe titlu, intrati pe blog si lasati un comentariu.

Nu am nevoie de chestii lungi, poate fi si un numar. Primul lasa un comentariu cu 1, al doilea cu 2 s.am.d. Chiar sunt curios cati dintre voi va veti deranja sa faceti asta? La urma urmei, ar trebui sa fiti destul de multi, avand in vedere ca sunt aproximativ 180 de persoane abonate la feed-ul meu!

Revin cu cateva observatii legate de campania electorala care se va incheia in curand. ( in sfarsit )

Recomandă

20 Comentarii

 1. Nu cred ca se vor obosi mult sa iti faca jocul, oricum, e bine ca stii numarul celor ce te citesc si mai cred ca cel putin 10 din cei 180 de cititori sunt “agregatoare” 😀

  1 . Zee – Voicu Gabriel

 2. Acum te-ai convins ca te citesc si nu vreau doar sa te flatez? Dar da, ai dreptate, de multe ori te citesc direct din reader, nu pentru ca nu as vrea sa comentez, dar… asa sunt eu, mai timida 😛

  2.Deea – Andreea Stroia

 3. Chiar ma intrebam daca poti vedea din Google Reader cati sunt si cine te citeste. Macar pentru abonatii prin google reader.

  Si care ar fi alternativa?

 4. Ionut – da, desi scrii cam rar, probabil din ciclul “mai rarut ca-i mai dragut”.

  Claudia, nu cred ca este o alternativa. Cei care se aboneaza prin email ii poti vedea. Pentru restul, faci recensamant. 😀

 5. Marius, pe blogul personal scriu mai rar, mai scriu pe Empower.ro, BasicMarketing.ro, in intelliBiz Newsletter… 🙂 voi re-aranja in curand blogul personal (content+design).

 6. E greu de crezut ca va exista vreodata modalitatea de a afla “in timp real” cine te urmareste pe RSS pentru simplul motiv ca exista o gramada de agregatoare. De exemplu s-ar putea face o aplicatie care sa verifice pe Google Reader, sau una pe Netvibes si tot asa mai departe. Problema e alta: cum unesti toate aplicatiile astea intr-una singura, astfel incat statisticile sa fie concludente.

  PS: Sunt o gramada de oameni care folosesc readere proprii… pe aia din start ii pierzi.

 7. Somone – stiu, si eu te citesc.
  Haipa – vad ca te-ai trezit.
  Olix – ne citim.
  sw33t – la tine in primul rand trebuie schimbat numele domeniului, no offense. In plus, layout-ul cu galben e foarte greu de citit. My 2 cents. Mersi de urari.

 8. pai de ce?
  ca eu intru direct
  cu feed-urile din g reader am ramas in urma, ca nu am avut timp asa mult in ultima perioada
  deci e de bine asa 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *