fbpx

Reclamă: Internet Explorer – The Browser You Loved To Hate

Stiți bancul ăla care spunea că singurul lucru la care e bun Internet Explorer e pentru a descărca alt browser, după ce instalăm Windows pe calculator? Ei bine, se pare că cei de la Microsoft sunt destul de curajoși încât să recunoască oficial că există percepția asta și încearcă să o schimbe, printr-o campanie dedicată, browseryoulovedtohate.com.

Have you ever told your parents they had to stop using Internet Explorer? Well, with a better browser and a cute cat, maybe it is time to reconsider.

Nu știu câți vor fi convinși de campanie să revină la Internet Explorer, dar reclama e drăguță și arată că Microsoft și-a schimbat atitudinea față de utilizatorii produselor sale.

Vouă cum vi se pare spotul?

Recomandă

6 Comentarii

  1. Spotul e fain, chiar imi place…dar ultimul ie? Nu stiu, a incercat cineva? Ati gasit ceva diferente serioase intre Chrome/Mozilla si IE?

  2. Chrome nu folosesc pentru ca-mi crapa foarte des pluginul de flash. In afara de asta imi deschide o multime de procese si mananca o multime de ram chiar mai mult decat firefox cu aceleasi taburi deschise. IE9 sau IE10 e asemenator cu celelate browsere insa tot ramane cel mai bun in download-ul de alte browsere. Ii lipsesc o multime de extensii fara de care eu unu nu ma pot descurca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *