Reclamă Profi cu dansul pinguinului

Despre reclamele pentru magazinele Profi s-a discutat mult. Ba că sunt jenant de slabe, ba că sunt special concepute pentru a atinge un anumit public țintă și funcționează, ba că agenția e de vină. Ultimul spot m-a lăsat fără cuvinte. Chiar nu știu ce să spun, încă încerc să procesez conceptul.

O fi pe target, nu o fi pe target, voi ce spuneți? Chiar vând reclamele astea?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Diana Andreea Blaj

Chiar că am trăit să o văd și pe asta… Totuși nu mă prind, ce treabă are dansul pinguinului cu școlile și cu pepenele de la sfârșit? O adevărată enigmă!

Diana Andreea Blaj

E trist dar sigur nici o agenție sănătoasă nu s-ar face de râs cu o campanie de genul. Cel mai probabil au apelat la cineva particular ca să scadă costurile de producție.

ioan t.

Nu stiu daca vand, numai ca ultimul spot mi se pare penibil. :))

Aurel Tugui

Marius, cred ca ai raspuns singur. Parerea mea este ca "sunt special concepute pentru a atinge un anumit public țintă și funcționează". Nu vreau sa spun care e acel public tinta desi am unele pareri in privinta asta.

Stefan Murgeanu

reclama o fi pe target, dar cred ca noi nu suntem 🙂

elena

asta e reclama 3 in 1 :)))

Ergo

e reclama 999 in 1 – exact ca jocurile alea pe caseta- erau doar 2-3 dar incepeau din diferite nivele… abia astept urmatoarea reclama, sa vad la ce nivel de mistrezclocobazdungat or sa ajunga..sa nu se opreasca pana la lvl60 maxim 80 :))

[…] seria ”Nu credeam c-o să văd vreodată o reclamă mai stupidă” avem opera de mai jos. Măcar aia de la Profi e atât de jenantă încât te-apucă râsul, […]

Romarketeritza

Probabil ca le iese galagie la tv sa stie clientii de ei si din alta parte decat de la coltul blocului. Si vand la pret si pe baza de proximitate.