fbpx

Cei de la Everbuying m-au anunțat că au dat drumul unor oferte speciale la gadgeturi, componente și accesorii pentru computer, Spring Flash Sale.  Sunt și nimicuri pe acolo, dar și multe chestii interesante, dacă sunteți pasionați de tehnologie.

Beelink Mini MX TV Box cu procesor la 2,4 Ghz, 1GB memorie RAM, 8GB ROM și suport pentru carduri de maxim 32 GB la 38 de dolari. Vine cu Android 5.1 și Kodi preinstalat. V-am povestit deja la ce e util un tv box, dacă aveți un televizor obișnuit pe acasă și vreți să îl conectați la internet. să vă uitați la filme, la clipurile de pe Youtube e cea mai simplă soluție, fără cabluri de la laptop.

XiaoMi Portable Mi WiFi Adapter, util dacă vreți să creați rețele Wi-Fi și nu aveți un router clasic la îndemână, de exemplu atunci când călătoriți, în camera de hotel etc. Are memorie internă de 8GB, îl puteți folosi și pentru transferul de date. Costă doar 8 dolari.

WiFi USB 2.0 Card Reader la 8 dolari. E util pentru a transfera poze, clipuri video, melodii fără fir de pe un dispozitiv pe altul, de exemplu băgați cardul cu poze, clipuri video în card reader și îl puteți conecta la usb în mașină, iar ulterior vă conectați cu telefoanele prin WiFi și descărcați sau încărcați informații pe el. Sau puteți transfera pozele și clipurile de pe telefon pe card, fără a conecta telefonul la un calculator.

Hard-disk SSD Samsung de 120 GB la 58 de dolari, poate vreți să faceți un upgrade la laptop, să se miște mai rapid.

Card microSD Samsung de 32 GB, clasa 10, la 9 dolari. Pentru că niciodată nu avem suficiente carduri. 😀

Transportul standard este gratuit din China și pe Everbuying, cum oferă majoritatea magazinelor online mari chinezești, produsele ajung cam în 20 de zile, maxim 25. Totuși, țineți cont de faptul că pentru produsele care costă mai mult de 10 euro se plătește TVA la vamă, iar pentru cele care costă mai mult de 150 de euro se plătesc și taxe vamale, de regulă cam 3,3%, depinde și de vameș, și de produs.

Toate produsele la ofertă sunt aici.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Lasă un comentariu