fbpx

Credeam că a trecut Black Friday, dar tot mai multe magazine online au promoții la produsele comercializate în weekendul ăsta. Cele mai tentante reduceri se anunță la F64 Studio, raiul fotografilor de pe la noi, care va avea oferte speciale atât în magazinul online cât și în cel offline, din Bucuresti, pe Bd. Unirii, nr. 45.

Pe net se spune că în weekendul ăsta, 10-11 decembrie, F64 va avea reduceri importante la aparatele foto. Nu știu dacă aveați planificat să puneți un DSLR sub bradul de Crăciun, dar dacă erați cu ochii pe ofertele lor eu zic să mai așteptați până mâine.

De exemplu eu tot mă uit după un Nikon D5100, că nu am avut ce face și am cerut sfatul experților pe blog despre ce aparat să îmi iau, eu dorind inițial un Nikon D3100. Acum stau și salivez. De de o parte nu aș da aproape 3000 de lei pe un aparat foto, fie el și DSLR, mai ales că îl iau pentru că sunt pasionat de fotografie, nu fac bani cu el, cel puțin deocamdată. Pe de altă parte, când mă uit ce fotografii și ce filme full HD face mai că îmi vine să îl stresez pe moș Crăciun până îmi aduce unul.

Deci așteptați până mâine dacă vreți un aparat foto de la F64 Studio, să prindeți reducerile.

Apropo, vrea cineva promovare pe blog barter, contra unui DSLR? 🙂

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

5 Comentarii

  1. Deja au inceput reducerile… ieri cel putin erau 3 produse la reduceri, la fel si azi. E “fain” ca un obiectiv care vreau eu sa mi-l iau are o reducere de aproape 500 lei doar ca in momentul asta nu am suma necesara 🙁

  2. Pingback: F64 multumeste bloggerilor

Lasă un comentariu