fbpx

Repornim turismul?

Mă uitam pe grupurile de turism, e plin de întrebări legate de ce fel de teste cere țara X sau Y ca să intri, dacă trebuie să stai în carantină când zbori spre orașul Z, dacă trebuie să stai în carantină când revii din zona Q și așa mai departe.

Pe scurt, ne-am mai liniștit un pic cu pandemia, după un an de zile în care oamenii au stat mai mult pe acasă setea de a călători e foarte mare, dar e un haos complet cu logistica în perioada asta, și dacă mergi printr-o agenție de turism, și dacă călătorești de capul tău. Vrem să repornim turismul, dar nu știm cum.

Certificatul digital UE care trebuia să ușureze circulația întârzie se fie adoptat din cauza birocrației, probabil va fi gata la toamnă, dacă nu vine valul 4 peste noi. Deci ori te vaccinezi, ori faci test PCR dacă vrei să călătorești, și speri să nu intri în carantină când te întorci, în funcție de unde mergi în vacanță.

Frații bulgari au zis că ne primesc fără teste pe litoralul lor, că vor să facă bani vara asta, nu ca anul trecut. Până termină hotelierii din Mamaia de umflat prețurile deja la Albena va fi full.

Eu tot mă gândesc că mă așteaptă un șezlong și o bere rece pe o plajă uitată de lume, pe o insulă din Grecia, sper ca vara asta să fie cu noroc.

Voi pe unde aveți planuri să mergeți, și mai ales, de ce acolo?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Malta, Grecia sau Bulgaria. Asa imi doresc, exact in ordinea asta. Vedem unde pana la urma, dar neaparat afara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *