Rețea socială bazată pe localizare de la Google – Schemer

De parcă faptul că Gowalla se închide sau Foursquare are doar 15 milioane de utilizatori la nivel mondial nu ar fi suficient, Google plănuiește și el să intre în domeniul rețelelor sociale bazate pe localizare cu Schemer, deși site-ul e momentan în beta. Bănuiesc că e mai ieftin și profitabil să lansezi proiecte în orice domeniu legat de internet și să vezi ce va prinde decât să te focusezi pe unul singur, cum ar fi căutatul de informații pe internet. Cam asta pare a fi acum strategia Google, investim în orice.

Reclama de teasing nu spune prea multe și nici nu pare prea convingătoare, dar să vedem ce va oferi produsul final când va fi lansat.

The beginning of everything worth doing.
Whether it’s exploring a new city, checking out a friend’s movie recommendations, or just finding new activities for your weekends, Schemer lets you discover new things to do, share schemes with friends, and make the most of your day.

În România Foursquare nu cred că are mai mult de 7000 – 8000 de utilizatori și mă îndoiesc că altă rețea bazată pe geolocalizare și check-in-uri va ajunge prea curând să fie mai folosită.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
Notify of