Rețele sociale românești pentru pasionații de cărți

Pentru că tot s-a făcut mare tam-tam online zilele trecute despre lansarea Booktopia, o altă rețea socială destinată cititorilor pasionati din Romania, se cuvine să amintesc că mai există și alte rețele sociale în România, lansate de ceva timp, care sunt adresate tot cititorilor de cărți:

Până acum Teacup părea cea mai activă rețea socială pe nișa asta. Oricum, orice inițiativă care sprijină și încurajează cititul în România trebuie apreciată.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Vlad Quid

Acum la orice site spuneti retele sociale doh.

Marius Sescu

Cât timp oferă utilizatorilor posibilitatea de a interacționa între ei, de a își crea un profil etc, cum ai vrea să le numești?

Vlad Quid

Marius Sescu scuza-ma dar acum 4-5 ani de ce nu se numeau retele sociale … suntem web 2.0 nu ?
eu n-as numi retele sociale site-urile alea

Marius Sescu

Vlad Quid nope, un sit este un loc unde doar citești. Vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Social_network

Ion Macari

la fel ca si in cazul forumurilor vad ca sunt si "generatoare de retele sociale", tot ce trebuie sa faci e sa generezi o retea (un site defapt) si s-o configurezi cum trebuie si ai propria retea sociala dedicata domeniului care-l vrei ceea ce nu-i un lucru rau. pana acuma am impresia ca retelele sociale evolueaza la fel cum au evoulat forumurile doar ca la un nimel mai inalt (asta-i doar parerea mea). daca se umple netul de retele sociale are toate sansele facebook si plus.google (adica jucatorii mari) sa mai piarda trafic (nu neaparat useri).

Marius Sescu

rețelele sociale de nișă există de ceva vreme, doar că în ultimii 2 ani au ajuns să acopere nișe foarte mici.