fbpx

Revolut Junior, cardul bancar dedicat copiilor pe care Revolut a uitat să îl promoveze

Nu o fi Revolut cea mai tare bancă (da, e bancă acum), dar au multe funcții utile, și noi continuăm să folosim cardurile Revolut, în special atunci când călătorim sau facem cumpărături de pe site-uri dubioase, folosind cardurile virtuale.

Nu ținem averi acolo, de obicei alimentăm cu sumele de care avem nevoie înainte să plecăm în vacanțe și plătim peste tot cu cardul, pentru că zero comisioane și pentru că putem converti din lei în euro la cursul BNR, sau pe aproape.

Pe lângă facilitățile pentru adulți, Revolut a lansat și un card pentru copii, Revolut Junior, foarte util dacă ai copii între 6 și 17 ani și vrei să le faci educație financiară. Îl găsiți direct în aplicația Revolut, dacă vreți să îl comandați.

Nu scriam dacă nu descopeream că prin bulele de parenting și educație financiară lumea nu știe de el, semn că anul ăsta bugetele de PR nu au ajuns unde trebuie. Cardul chiar e util, noi le-am făcut fetelor ca să aibă bani mereu la purtător, pe un card personal la care au acces, cu o aplicație instalată pe telefonul lor.

Cu planul gratuit Revolut poți comanda copilului un card cu numele lui pe el, costă 30 de lei livrarea, vine cam în 7 zile. Îl alimentezi din contul tău Revolut cu maxim 1000 lei fără comision, bani pe care îi poate cheltui online sau offline, și tu setezi limitele cardului, controlezi ce se întâmplă, din aplicația ta. Tot tu ești singurul care poate alimenta cardul copilului, prin transfer Revolut.

Puncte bonus pentru că tu, ca părinte, primești notificare de fiecare dată când copilul folosește cardul Revolut Junior, deci știi pe unde umblă și pe ce își cheltuie banii, nu trebuie să îl verifici la fiecare 5 minute.

Are și copilul aplicația lui separată pentru cardul Junior, ce poate fi instalată direct pe telefonul lui, ca să învețe cum stă treaba cu educația financiară, cu veniturile și cheltuielile, de exemplu îi poți vira în contul lui alocația, sau banii de buzunar săptămânali. Aplicația lui e conectată la aplicația ta, și poți seta un PIN dedicat pentru copil în aplicația lui, evident.

Pe lângă plățile online sau cu cardul, copilul poate retrage 160 lei lunar fără comision de la orice bancomat, iar pentru mai multe opțiuni aveți planurile plătite.

Cardul ăsta e fix ce trebuie pentru copii, băncile ar trebui să vină cu ceva similar, la noi nu am găsit alternative mai bune, momentan.

Dacă nu aveți deja cont Revolut atunci să vă faceți prin linkul ăsta, ca să mă îmbogățesc și eu, și voi.

Articol nesponsorizat.

Recomandă

2 Comentarii

  1. Foarte util, si noi folosim, mai este un card pentru economii copii la ING, dar copilul nu îl poate folosi efectiv, e doar pentru primit bani si strans in cont.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *