fbpx

Rusoaicele și Chanel-ul

Tragedie mare pe influencerițele rusoaice, s-au apucat să își taie poșetele Chanel de mii de euro, în semn de protest față de brandul care nu vrea să le mai vândă obiecte de fashion statement la prețuri prohibitive.

Ba mai mult, dacă ești din Rusia și vrei să cumperi ceva de la Chanel când călătorești prin lumea civilizată, te pun să semnezi declarații cum că nu te vei afișa cu poșețica ta în fața fraților ruși de acasă.

Nu cred că e rusofobie asta, cum zic fetele astea, în fond brandul respectă legile din țările civilizate, pe unde vrea să facă afaceri în continuare. E adevărat și că piața rusească era una foarte profitabilă pentru brandurile de lux, majoritatea rușilor au veniturile mai mici ca în vest, dar minoritatea bogată compensa.

Mă gândesc totuși cât de ipocrite pot fi fetele astea, că dezinformate sigur nu sunt, știu și ele ce se întâmplă cu operațiunea aia specială. Știi că țara ta a invadat o altă țară unde trăiește un popor frate cu poporul tău, știi că femeile din Ucraina sunt atacate, violate, ucise, și singura ta problemă e că nu mai poți cumpăra poșete de mii de euro.

Uneori rămâi fără cuvinte.

@news.com.au Russian influencers are mad because Chanel “didn’t want to sell them anything” 😢😢😢 #fyp #russia #chanel #byebyechanel #designer #designerbag #ukraine #🇺🇦 ♬ original sound – News.com.au

Recomandă

8 Comentarii

  1. Pai sa faca rusoaicele o campanie de protest pe Instagram sau pe Facebook. Oh wait, au mai ramas doar cu Vkontakte…

  2. Nu-i nimic ,produce Putin Chanel rusesc și ăsta e doar începutul, s-au cam lins pe bot rușii de produse occidentale.

  3. Ba mai mult, dacă ești din Rusia și vrei să cumperi ceva de la Chanel când călătorești prin lumea civilizată, te pun să semnezi declarații cum că nu te vei afișa cu poșețica ta în fața fraților ruși de acasă.”

    Si ce patesti daca incalci aceste declaratii? Serios intreb.

    Ipocrizia si lipsa de umanitate a acelor rusoaice e evidenta. Dar eu tot ma intreb care e faza cu aceste declaratii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *