fbpx

De ce ne bucurăm când politicienii corupți intră la închisoare

Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, a fost prinsă în Bulgaria, când încerca să ajungă la frații greci, și de acolo probabil fugea într-o insulă călduroasă. Am făcut și eu gluma cu Pentru Udrea ce bem, Moët sau Dom Perignon? și mi se spune în cască că nu e frumos să ne bucurăm de răul altuia.

Eu zic că e chiar normal să ne bucurăm, dar nu neapărat pentru Udrea, ci pentru toți politicienii corupți care fură din banii noștri. Pentru toți afaceriștii de carton care fac combinații cu statul și sunt demascați. Pentru toți angajații de la stat prinși că iau șpăgi pentru a închide ochii sau a favoriza firme, contracte, persoane.

Trebuie să ne bucurăm când ajung la închisoare, când li se confiscă banii furați, pentru că astfel mai avem speranța că și societatea noastră se va schimba.

Degeaba eu mă chinui să îmi cresc copiii corect, să le spun că trebuie să învețe, să muncească, să se dedice pentru a deveni buni profesioniști, când văd în jurul lor cum alții fac combinații la nivel înalt și scapă nepedepsiți.

Degeaba eu încerc să fiu corect, să îmi plătesc taxele la timp, să fiu corect cu clienții și colaboratorii, când îi vezi pe alții cum sunt iertați de datorii de milioane de euro doar pentru că au uns pe cine trebuie.

Degeaba încercăm să ne comportăm noi ca afară, când politicienii și autoritățile se comportă de parcă ar fi încă în anii 90.

De aia ne bucurăm când intră unul care a furat masiv la închisoare. Nu pentru că îi vrem răul, ci pentru că sperăm la o societate mai bună, o societate normală.

Și da, șampania pentru Iliescu încă așteaptă. 🤨

Recomandă

8 Comentarii

 1. Acum câteva zile pusesem ochii pe sticlă vecină cu a lui Nea Nelu,dar nu a fost să fie, Matolache Băse e viu și hăhăitor.

 2. Emanuel Ungureanu are o altă părere: https://www.facebook.com/deputat.emanuelungureanu/posts/527225112098944 & https://flux24.ro/boc-a-binecuvantat-cartierul-elenei-udrea-din-cluj/

  Citez:

  MAFIOȚII! Cum fac pui banii lui Udrea proveniți din șpăgi pe moșia lui Emil Boc?!

  11 ani s-au implinit de la momentul în care Gazeta Sporturilor – GSP și Catalin Tolontan au dezvăluit afacerea de corupție de la Gala Bute.     

  Au urmat apoi 92 de articole și o procuroare DNA, prietenă a Alinei Bica, complice de infracțiuni cu Elena Udrea, pe numele ei Florea, care a îngropat dosarul 3 ani.     

  Apoi, Laura Codruța Kovesi l-a dezgropat și, după alți mulți ani, Udrea mănâncă pușcărie.    

  Dar ce s-a întâmplat cu banii din șpăgi ai Elenei Udrea? Simplu, se înmulțesc. Cum?    

  Udrea construiește prin interpuși 40 de blocuri în Cluj-Napoca.    

  Vreo 10.000 de apartamente. Proiectul se numește Transilvania Smart City și îi va băga lui Udrea 1 miliard de euro în buzunar.    

  Autorizațiile au fost emise de către Boc în regim de urgență, străzile spre cartierul lui Udrea au fost asfaltate.    

  Banii mafiei din șpăgi se învârt perfect în mâinile acelorași prăduitori.    

  Cetățenii au parte de circ la televizor, dar prejudiciul din dosare rămâne nerecuperat.    

  Pentru detalii despre afacerile murdare ale lui Udrea spălate de Boc, în primul link.     

  Concluzia, noi rămânem cu circul, mafioții lui Băsescu și Boc rămân cu milioanele de euro!

   • Confiscarea banilor este o chestie utila societatii. Eu pt ea m-as bucura. Pt inchisoare cu 0 recuperare a prejudicului nu ma pot bucura. Educatia de care vorbeai tu pt copil care e? Ca furi milioane, te sacrifici 2-3 ani in parnaie, in conditii hai sa zicem decente, si apoi toata familia ta traieste bine? Nu, nu e deloc ok.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *