Samsung Galaxy S7 Edge – unboxing și primele impresii

Vreți să știți ce e în cutia ultimului model lansat de Samsung, S7 Edge? Am tras rapid un clip video de unboxing, telefonul se așează foarte bine în mână și da, cred că va fi printre cele mai bune telefoane din 2016, dacă vi-l permiteți sau îl luați la abonament.

Puncte tari la el:

 • Design mai ergonomic ca S6 Edge Plus, acum are toate colțurile rotunjite, stă mult mai bine în mână, chiar dacă are ecranul de 5,5 inchi.
 • Rezistent la praf și apă până la 1,5 metri, maxim 30 de minute. Vezi aici cum l-am băgat în apă.
 • Are suport pentru card microSD până la 200 GB.
 • Bateria mai mare, de 3600 mAh, ar trebui să țină peste o zi fără probleme.
 • Camera din spate de 12 MP face poze faine și în lumină scăzută, camera frontală de 5 MP e ok, scoate selfie-uri bune.

Poze de la unboxing:

Samsung S7 Edge e primit de la Orange prin programul Smartphone Tester, modelul pe negru de 32 GB costă 439 euro la abonament.

Dacă aveți întrebări despre el le aștept în comentarii, mai fac teste, fotografii cu camera și revin cu o recenzie completă.6 Comentarii

  1. În curând intră și la apă. 😀
   E ok cu colțurile rotunjite, aveam rețineri la primul Edge dar chiar se așează mai bine în mână, e mai ușor de manevrat, deși ecranul e mare.
   Jocurile încă nu le-am pus, revin cu un update.

  1. Din păcate nu, pot doar să zic că am ieșit aseară în club cu S7 Edge și se descurcă superb la făcut poze în lumină scăzută, chiar și video. Uite un tool pentru comparare directă – http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=7945&idPhone2=7262
   Din ce văd acolo ambele fac poze excelente, în lumină scăzută parcă Samsung are un pic mai multă claritate, dar în final e vorba și de preferințe.
   Și un video cu un tip care a comparat pozele între S7 Edge, Lumia 950 și LG G4:

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: