Despre seminariile gratuite pentru creșterea afacerilor

Știu că am mai scris mult pe subiectul ăsta, atât despre problema workshop-urilor gratuite cât și despre faptul că un om de afaceri nu explică în mod gratuit nimănui cum să se îmbogățească. Dar mai am ceva și pentru participanți, cei care se înscriu la cursurile astea gratuite crezând că vor învăța pe bune cum să își crească afacerea.

Dacă ai o deja o afacere, nu știi cum să o crești, dar speri că vei afla în mod gratuit soluția miraculoasă de creștere a business-ului, de la un om care nu a creat nici un business real, ci doar a vândut iluzii, ești mai naiv decât credeam. Poate că ar fi timpul să abandonezi afacerea și să te angajezi, sau să angajezi pe bani buni un consultant, care a dovedit că poate crește afaceri, nu iluzii. Sau măcar cumpără o carte despre dezvoltarea afacerilor.

Evident, dacă nu ai nici o afacere, visezi la una și vrei să mergi la un curs din ăsta gratuit nu ai nimic de pierdut în afară de timpul tău, dar important e ca așteptările să fie aliniate cu realitatea. Dacă secretul îmbogățirii ar sta în conferințele astea, România ar fi cea mai bogată țară din lume, la câte seminarii de genul Te voi îmbogăța cum să te îmbogățești avem pe metru pătrat.

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Bogdan Pana
Vizitator

Mie mi se pare mai interesant sa urmaresc cum isi vand ei serviciile (ba o carte, ba un curs) in timpul seminarului decat continutul in sine. Trebuie sa le oferi credite pentru asta.