fbpx

Seriale SF și de acțiune văzute în ultima perioadă

Dacă tot ni s-a zis să stăm pe acasă cel puțin până pe 15 mai, m-am conformat. Am recuperat în ultimele două luni o parte din serialele care erau pe lista de așteptare, dacă aveți și voi seriale bune, asemănătoare cu ce e mai jos, lăsați linkuri în comentarii.

Star Trek: Picard pe CBS- primul sezon chiar a fost ok, mi-a plăcut că nu mai avem o lume unde totul este pe pozitiv, lumea și problemele din serial sunt mai apropiate de cele din viața reală. Unele din noile personaje introduse nu sunt dezvoltate suficient, sper să aibă timp pentru poveștile lor. Din ce am înțeles cam ăsta e trendul prin majoritatea serialor SF, nici măcar producătorii nu mai pretind că în viitor totul va fi roz. Vine și sezonul 2, dar mai durează.

Star Trek: Discovery pe Netflix – primul sezon a fost ok, al doilea doar acceptabil. Acum văd că a apărut și trailerul pentru sezonul 3, promite mai mult decât 2.

Altered Carbon pe Netflix. Primul sezon a fost superb, la al doilea sezon aveam ceva emoții, când am aflat că actorul principal e un negru acum. Dar a fost ok, au legat bine povestea, serialul m-a ținut în suspans, deși ultimele episoade au fost lungite cam mult.

The Witcher pe Netflix – fanii cărților spun că nu e la fel de bun, mie mi-a plăcut. Da, ar fi trebuit să dezvolte mai mult personajele la început, lumea în care se întâmplă acțiunea, dar sper să devină mai bun odată cu sezonul 2. Probabil fetele se vor îngrămădi să îl vadă pe Superman blond și cu părul lung.

The Last Kingdom pe Netlix -dacă vă place Vikings vă veți uita și la ăsta. Puteți spune că este The Vikings văzut din perspectiva englezilor, sau că e un fel de Vikings cu buget un pic mai redus. Serialul devine tot mai bun de la un sezon la altul.

The Mandalorian pe Disney+ – primul sezon nu se ridică la nivelul filmelor Star Wars, dar merge dacă aveți timp liber seara, mai ales că filme noi nu vor apare prea curând. E fix pe tiparul desene animate pentru adulți.

His Dark Materials pe HBO – aveam așteptări mari după trailer, primul sezon are episoade când acțiunea se întâmplă prea încet, dar povestea e bună și are multe efecte speciale faine. Sezonul 2 cred că va fi mai bun.

Another Life pe Netflix – recunosc, m-am uitat la el doar pentru că protagonista e Katee Sackhoff, cea care o joacă pe Kara Thrace în Battlestar Galactica. Trailerul promite mult, dar povestea se complică uneori aiurea. Totuși cred că mă voi uita și la sezonul următor, poate mai clarifică din dileme.

See pe Apple TV+ – Jason Momoa îl joacă bine pe Baba Voss. Un viitor apocaliptic în care toți oamenii sunt orbi, iar nașterea a doi copii ce văd schimbă totul. Începutul e mai greoi, dar finalul primului sezon e bun de tot.

Ozark pe Netflix – a fost intens promovat la lansare, nu m-a dezamăgit deloc, am văzut primele 3 sezoane în câteva nopți, e cu multe răsturnări de situație, asta e cel mai fain la el, nu e previzibil. On contabil banal din State spală banii unui cartel de droguri mexican și intră în tot felul de probleme cu familia lui, pe care o implică în afacere.

Voi ce seriale din zona science fiction și acțiune ați mai văzut recent?

Recomandă

4 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *