fbpx

De curând am mai terminat un site la agenție, pentru DepanareLaptop.ro, o firmă din București care realizează cam orice reparație la laptopuri și nu numai, de la înlocuire de componente până la curățarea lor și rezolvarea problemelor de software. A ieșit ceva frumos, suntem mândri de rezultat, mai ales că toată colaborarea a pornit de la o bere la munte cu propietarii, cu mult timp în urmă, și cu ocazia asta am aflat că și atunci când vine vorba de service laptop e tot mai greu să găsești unul bun, și mulți clienți se frig cu service-urile ce se promovează intens online, dar au servicii slabe.

Deci să nu credeți că doar prin antreprenoriat, online, vlogging, blogging sau marketing e plin de oameni falși care se dau mari specialiști, în toate domeniile e la fel, inclusiv când vine vorba de repararea calculatoarelor.

Cât despre găsirea unui service bun pentru laptopuri, soluția e aceeași ca și la alte servicii unde contează omul, nu firma. Cereți recomandări de la prieteni, întrebați-i pe unde și-au rezolvat ei problemele și au fost mulțumiți.

Și nu, faptul că e un service foarte cunoscut, cu reclame pe toate gardurile, nu e o garanție că vei avea parte de cea mai faină experiență. Din contră, ai mai multe șanse la un service micuț să fi tratat ok, că oamenii au interes să revii tot la ei, din asta trăiesc.

Eu i-am recomandat pe cei de la DepanareLaptop.ro mai multor prieteni din București când au avut probleme cu calculatoarele, până acum nu mi-a bătut nimeni obrazul că i-am trimis unde nu trebuia. Și acum mergeți să vedeți site-ul lor, cât de frumos l-am aranjat. 🙂

Ce părere ai: