fbpx

Aveti mai jos meniurile de la cateva firme din Iasi care ofera servicii de catering. Meniurile sunt primite de la un prieten care comanda frecvent de la aceste firme si s-a declarat multumit de raportul calitate/pret/livrare.

Preturile s-ar putea sa fie un pic mai mari acum fata de cele din meniu, dar cel care mi-a recomandat firmele le-a testat pe toate si a zis ca mancarea e buna. Enjoy.

1. Bucataria Gurmand

Adresa: Iasi – Podul de Fier
Telefon: 0232.242.444
Mobil: 0788.510.280
Website: www.bucatariagurmand.ro
Email: bucatariagurmand@yahoo.com
Pretul unui meniu este de 11.90 RON. Comanda minima: 25 RON. Comenzile se fac intre 08:00 – 18:00. Transportul si livrarea sunt gratuite.
Meniul:

2. Marwa Travel

Adresa: Str.Petre Ispirescu nr.5, Iasi
Telefon: 0232.279.797 sau 0232.279.798
Telefon pentru comenzi : 0232.262.
Meniurile se pot face saptaminal sau se pot transmite cu o zi inainte pentru ziua urmatoare. Se poate plati zilnic, saptaminal sau lunar, cu tichete de masa sau cash.
Meniul:

Catering Iasi
Catering Iasi

Mai stiti si alte servicii de catering din Iasi care sunt ok? Lasati in comentarii firmele si preturile, daca ati incercat si ati fost multumiti de ce ati comandat.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

6 Comentarii

  1. Noi comandam de la Marwa si e chiar ok. Singura parte mai proasta e ca calitatea mancarii variaza de la o zi la alta – uneori ciorbita e buna, alteori..deloc.

  2. eu am comandat de la gustocatering..au o bucatarie f curata si mancarea chiar e proaspata si buna mereu..daca ciorbita ta de la marwa e uneori rea ,sa stii ca e de ieri ..baietii de la gusto au zilnic alte ciorbe !! incearca ,salut

  3. Eu comand de fiecare data de la Mamma Mia (www.mammamia.ro pentru meniu). Comanda minima este de 25 de lei acuma dar nu cred sa fie o problema mai ales cand vine vorba de comenzi mai mari. Am comandat de toate, de la ciorbe la produse din piept de pui si pizza si toate au ajuns repede si calzi. Unde mai pui ca primesti si desertul la fiecare produs. Eu chiar ii recomand!

Lasă un comentariu