Ai plăti 300 de dolari pentru un smartphone cu ecran E-Ink, ce ține două săptămâni?

Pe indiegogo.com este un proiect pentru un smartphone – Kingrow K1, cu cu ecran E-Ink și baterie ce ar trebui să țină două săptămâni, datorită consumului redus de energie al ecranului. Inițiatorii mai promit diverse lucruri – anti-glare, specificații bune, Android 8.1m dual-sim. Întrebarea este – ai plăti 300 de dolari pentru a folosi un smartphone cu ecran monocrom, dacă bateria te-ar ține două săptămâni?

Din ce am văzut până acum inițiatorii au strâns deja 63.000 $ de la 219 oameni, deci ceva interes există. Clipul de prezentare e cam slab, dar am văzut un clip cu o prezentare a unui prototip al telefonului pe Unbox Therapy, și ei sunt cam sceptici.

Am dubii serioase că proiectul va prinde la publicul larg. Nu zic că nu sunt câțiva entuziaști ce vor folosi un astfel de telefon, e tentant să știi că poți pleca de acasă și telefonul te ține zile în șir, dar să folosești social media sau să faci poze cu un ecran monocrom e aiurea de tot. Probabil ar prinde așa ceva pe zona de business, unde folosești mai mult documente, emailuri, nu îți pasă de culori, și ar mai prinde la pasionații de ebooks ce nu vor să care și un ebook reader după ei. E o nișă, dar nu una foarte mare.

Voi v-ați cumpăra un astfel de telefon?

Recomandă prietenilor!
  • 30
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Florin

Cred ca e o gluma :))
Din punctul meu de vedere bani irositi pe apa sambetei,atat cei care inventeaza acest device cat si cei care il cumpara :))

Florin

Bravo lor. :))) pentru unii 300 € = de unica folosință :)))