fbpx

Soldările și prețurile promoționale la haine

Teoretic legea spune că perioada de 45 de zile în care se pot face reduceri la hainele din sezonul trecut este între 15 ianuarie și 15 aprilie pentru sezonul de iarna și între 1 august și 31 octombrie pentru hainele de vară. În perioada asta magazinele vin de regulă cu prețuri foarte mici la haine pentru a goli stocurile, care altfel ar umple inutil depozitele. Dacă nu țineți neapărat să fiți îmbrăcați după ultimele tendințe perioadele astea sunt excelente pentru chilipiruri.

reduceri prețuri haine online

Țin minte din perioada când lucram în retail ca marketer pentru un centru comercial că soldările erau destul de problematice, magazinele care nu depuneau la timp la primărie adresele cu cele 45 de zile când fac soldările sau nu afișau corect pe etichete prețul vechi și cel nou, redus, primeau amenzi destul de mari dacă erau controlate.

Bine, în România sunt și multe branduri care oferă reduceri mai mult cu numele, dar dacă te uiți atent la prețuri poți face economii serioase. Totuși, pe lângă soldările practicate în perioadele legale magazinele pot veni și cu prețuri promoționale. Mă uitam acum că sunt deja unele magazine de haine, mai ales online, care au început deja să aibă prețuri reduse, la timp pentru cadourile de Crăciun.

De exemplu Miniprix are acum un mecanism interesant de scădere a prețului la produse, prin Caravana zăpezii. Clienții magazinului online de haine pot vota direct pe homepage unul din județele Iași, Suceava, Dâmbovita, Timis, Ilfov, Hunedoara, Satu Mare sau Teleorman, iar primele 3 județe clasate în funcție de numărul voturilor vor beneficia în weekend-ul 10-11.12.2011 de o reducere de 20% pentru orice comandă online realizată.

Oricine poate vota, deci dacă sunteți din județele menționate și vreți reduceri la hainele de pe Miniprix luați și votați. Normal, sper ca Iașul să fie pe primul loc, poate prind și eu geaca asta de piele la un preț mai mic.

Până pe 15 ianuarie când începe perioada soldărilor eu zic că e ok și 20% reducere la preț, nu?

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *