fbpx

Recomandări de Stand Up Comedy?

În ultima perioadă nu prea am mai avut timp (și nici chef) să urmăresc seriale TV sau online, așa că am făcut un maraton de stand up comedy de câteva zile cu ce am găsit pe Netflix, plus niște noutăți din standup-ul de la noi. Vă las niște recomandări cu ce mi-a plăcut mai jos, și dacă știți show-uri mișto de stand up comedy lăsați și voi niște linkuri, cu ce v-a plăcut vouă.

  1. Trevor Noah – Frica de întuneric
  2. Kevin Hart – What Now?
  3. Kevin Hart: Seriously Funny
  4. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
  5. Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation
  6. Dave Chappelle – Deep in the Heart of Texas
  7. Louis C.K. – Hilarious
  8. Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone

Am aruncat o privire și pe standup-ul românesc, am râs un pic la ce a făcut Gabriel Gherghe recent, Nimic Special, doar glume, plus Roast-ul lui Vlad Țepeș.

Știu, nu sunt chiar la nivelul glumelor de afară, dar omul trage tare să crească, plus că vă puteți uita moca la ele, le-a urcat direct pe Youtube, deci să nu comentați, da?

Așadar, voi ce îmi mai recomandați?

Recomandă

7 Comentarii

  1. Din ce nu am vazut pe lista ta…pe Netflix mai urmaream showurile lui Gabriel Iglesias aka Fluffy – e mare pe la americani (la propriu si la figurat). Recent am dat peste Vir Das – ‘Losing it’ si m-a surprins placut. L-as incadra mai curand la categoria “aquired taste” – vine la pachet cu un pronuntat accent indian…dar merita incercat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *