fbpx

Fanii hardcore ai Star Wars au dileme importante, de genul care este ordinea corectă în care trebuie văzute primele 6 episoade. Totuși, eu propun să ne concentrăm pe lucrurile care contează, cum ar fi faptul că în decembrie apare al saptelea episod al seriei, primul realizat după ce Disney a cumpărat drepturile.

Mulți fani spun că noile filme ce vor fi realizate nu se vor ridica la nivelul celor clasice, dar eu sunt optimist. Pe mine nu m-a prins din prima microbul Star Wars, a fost nevoie de vreo 3 vizionări complete ca să devin fan. Dar și când am devenit… Îmi place că trailerul al doilea pentru Star Wars – The Force Awakens e pozitiv, cred că perioada filmelor sumbre a trecut, cum au fost ultimele cu Batman sau ultimul Superman, de fapt majoritatea cu supereroi.

Cât despre branding, profituri și drepturi de licențiere, îmi amintesc că acum vreo 2 ani am dat vreo 30 de lei pentru un pahar de plastic cu Mickey și Minnie, cu licență Disney evident, pentru fiică-mea. Ei bine, gândiți-vă că tot ce ține de universul Star Wars va fi cumpărat atât de către fanii noi, adolescenții și copii, cât și de cei vechi, ajunși la vârsta maturității, cei care chiar au bani de cheltuit. Și nu mă refer doar la filme, ci și la jucării, haine, jocuri.

Cu alte cuvinte, Disney, take my money. 🙂 Vouă vă place noul trailer?

Lasă un comentariu