fbpx

Streamus, o extensie Google Chrome care transformă Yoube într-un player muzical

Sunt mulți oameni care nu folosesc Deezer, Zonga sau alte servicii de streaming pentru muzica preferată, ci ascultă muzica direct de pe Youtube.

Dacă sunteți și voi printre ei și vreți să ascultați doar melodiile, fără a vă uita la clipurile video, s-ar putea să vă intereseze Streamus. E o extensie de Google Chrome care îți permite să creezi playlisturi cu piesele preferate de pe Youtube, să le salvezi, ba chiar îți sugerează și melodii noi, în funcție de ceea ce asculți. Partea cea mai faină e că rulează în fundal, nu trebuie să deschizi un tab nou, și poți avea acces la listele cu melodii dintr-un clic, într-o interfață similară cu cea a playerelor.

Cam așa arată în acțiune, am deschis player-ul cu un clic:

streamus

Streamus turns YouTube into the music player you always wanted. It’s a Google Chrome extension that makes streaming YouTube refreshingly easy.

Bonus: 9 extensii Google Chrome utile pentru marketeri

Vă place Streamus?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Poate parea o intrebare stupida dar: merg si reclamele?

    Adica nu vreau sa dau play la o melodie iar apoi sa incepa o reclama lunga de 15 secunde la care (poate) nu pot sa ii dau skip. (doar ca sa aud despre ceva restaurant grozav din Los Angeles cu mancare foarte-foarte buna, pe care nu o voi gusta niciodata #targetedadvertising.)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *