fbpx

Dacă folosiți des Youtube pe telefon pentru a descoperi muzică nouă și căutați o soluție prin care să ascultați doar melodiile, fără a vedea clipurile și cu ecranul închis, atunci trebuie să încercați Suamp. E o aplicație doar pentru Android din păcate, și practic transformă Youtube într-o alternativă la Deezer, Songa sau Spotify, doar că gratuit.

Practic cu Suamp poți asculta muzica din telefon sau poți căuta pe Youtube melodii ori playlist-uri pe care să le imporți în aplicație. Ai nevoie de internet pentru a asculta muzica de pe Youtube, evident, dar după ce ai importat lista de redare sau ai selectat melodia dorită poți închide ecranul telefonului, aplicația nu se va opri, și cred că va consuma destul de puțin, deoarece redă doar partea audio.

Poți să te conectezi și cu contul propriu de Youtube pentru a asculta listele private, iar partea faină e că așa scapi și de reclamele de pe Youtube. Eu căutam așa ceva, e util mai ales când mergi cu mașina, redă și muzica aleatoriu plecând de la o melodie, dacă vă place să descoperiți melodii noi.

RECOMANDĂ
  • 3
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cadar Robert
2 octombrie 2017 10:46

RT : Suamp – un player fain pentru a asculta muzica de pe Youtube cu ecranul stins – https://t.co/7L717mavKm https://t.co/R8oXn…

Catalin
Catalin
2 octombrie 2017 15:35

Cool ! Ce bine ca am aflat de suamp

Bogdan Blejușcă
3 octombrie 2017 10:40

Sau Black Screen of Life – o aplicatie ce ae foloseste de senzorul de lumina al telefonului. Cand e acoperit inchide ecranul…

Marius Sescu
3 octombrie 2017 10:46
Răspunde către  Bogdan Blejușcă

dar așa tot nu scapi de reclame. 😀

4
0
Lasă un comentariux
()
x