“Sully” Sullenberger demonstreaza ca apa e buna la aterizari fortate

CV-ul pilotului care ieri a reusit sa aterizeze fortat in raul Hudson, salvandu-i pe toti cei 155 de pasageri ai zborului 1549, a ajuns celebru. Daca ar fi aterizat pe uscat nu cred ca ar fi reusit sa ii salveze pe toti cei care se aflau in avion, de fapt sunt sigur de asta.

La fel de celebra a ajuns si fotografia de mai jos, postata pe Twittpic in timp real de Janis Krums:

E uimitor cum internetul si aplicatiile online ajung sa modifice perceptia pe care o avem asupra informatiilor si a societatii.

In zilele noastre nu mai stai sa astepti pana seara pentru a afla ce s-a intamplat in timpul zilei. Daca esti o persoana activa, conectata la mediul online, ajungi sa traiesti stirile de la televizor chiar in timp ce ele se intampla, ba mai mult, ajungi chiar sa produci tu ceea ce alti vad seara la TV sau citesc peste doua zile in ziare, intitulate generic “stiri”.

Asta inseamna web 2.0, receptorii obisnuiti de informatii devin emitatori ( persoanele normale, ca mine si ca tine ), iar emitatorii traditionali ai informatiilor, ziarele, televiziunea, radiourile, ajung sa prezinte doar ecourile informatiilor. Balanta puterii este schimbata, iar conceptul de stire este reformulat.

Vedeti, de aceea imi place mie mediul online, accesul la informatie e mult mai rapid. Iar informatia inseamna putere!
Via Adrian

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
kln_viorel
Member

am vazut…foarte desteapta alegere
ieri toata ziua era pe Yahoo.com stirea

spam
Member

Web 2.0 va schimba mult conceptia si comportamentul persoanelor care folosesc internetul si inteleg fenomenul.

sorin.pinzaru
Member

Baiat destept:)

alex
Member

true