fbpx

Cum poți folosi tableta ca al doilea monitor pentru laptop

Pentru momentele acelea când ești pe drumuri sau prestezi ceva remote work, ai cu tine laptopul cu Windows și ți-ai dori un al doilea ecran, există o soluție gratuită. Pe bani sunt mai multe, evident.

Spacedesk se numește aplicația. Instalați pe laptop sau calculator programul principal, server, în funcție de versiunea de Windows folosită, și pe tableta cu Android sau iOS aplicația client. Nu am testat pe iPad, dar pe Android se mișcă bine, în combinație cu Windows 11.

Aplicația funcționează prin WiFi, dacă aveți internet bun nu veți simți nici un lag, practic puteți folosi tableta pentru Youtube, testat chestii, muzică, browsing, în timp ce pe laptop aveți programele cu care lucrați.

Cu plăcere!

Recomandă

7 Comentarii

  1. am încercat de câteva ori să folosesc atât soluție de genul spacedesk cât și opțiunea Second Screen de la tableta S7 plus pe care o am. marea problemă este consumul bateriei; la o utilizare de 8 ore la laptop cu tableta conectată prin Second Screen sigur trebuie să ții tableta alimentată permanente prin încărcător; se încinge și faci și bateria praf dacă utilizezi pe termen lung soluția asta
    mai degrabă de investit într-un monitor și gata; am acum pe birou două monitoare mari și laptop sub birou conectat la un dock
    muuult pe soluția Second Screen

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *