fbpx

Îmi place unde merge Disney cu universul Star Wars

După ce Disney a cumpărat compania Lucasfilm în 2012 aveam dubii despre viitorul francizei Star Wars. Și criticii zic că au mai dat-o în bară cu unele filme lansate, dar între timp cred că au găsit echilibrul între dorințele fanilor legate de personaje și dorința companiei de a face bani. Mulți bani.

Disney și-a recuperat deja investiția de 4 miliarde de dolari pe care a făcut-o când a cumpărat tot de la Lucas, acum lansează filme și seriale pe bandă cu personaje din universul Star Wars. Sigur, sunt și chestii de criticat, dar un fan-boy are de unde alege acum, nu trebuie să se mulțumească doar cu filmele din anii 80.

Obi-Wan Kenobi e fain de urmărit mai ales pentru efectele speciale și the origin story, și Andor, un serial prequel al Rogue One, pare că va fi și el interesant din trailer.

Voi ce film sau serial apreciați ce mai mult, din ce este acum în universul Star Wars?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Disney Star Wars a devenit o mizerie woke. In serialul cu Kenobi, Obi Wan e pe locul secundar si in prim plan e negresa aia aroganta. E de tip bait and switch. Sunt multe de zis dar de ani de zile pe youtube sunt la curent cu fenomenul. Si a inceput si la Marvel cu Faza 4 dupa Endgame.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *