Talkwalker Alerts – alternativa gratuită la Google Alerts pentru monitorizarea brandului online

Scriam acum 2 săptămâni că dacă vreți să vă monitorizați brandul pe internet, să aflați ce se discută despre el puteți ignora acum Google Alerts, serviciul dă rateuri și nu mai furnizează informații relevante despre site-urile unde apar cuvintele cheie pe care vreți să le urmăriți.

O alternativă simplă este Mention, un serviciu plătit, dar care oferă  conturi gratuite pentru primele 500 de mențiuni lunare ale brandului vostru, pe maxim 3 cuvinte cheie definite.

Totuși, dacă vreți un serviciu complet gratuit, care funcționează foarte bine, puteți încerca Talkwalker Alerts. Interfața seamănă foarte mult cu Google Alerts, e aproape identică, chiar și procedura de introducere a cuvintelor monitorizate e aceeași, specificați cuvintele cheie (nume brand, produs, numele propriu etc), alegeți cum vreți să primiți notificările, prin email sau RSS feed la care vă puteți abona, iar la final introduceți o adresă de email pentru crearea contului.

Talkwalker Alerts - The best free alternative to Google Alerts

Serviciul funcționează foarte bine, găsește toate mențiunile de pe site-uri de știri, bloguri, portaluri, singurul lucru care îi lipsește este posibilitatea de a ignora anumite domenii proprii în rezultate, de exemplu site-ul sau blogul propriu. Să îmi spuneți dacă funcționează ok și pentru voi. Dacă aveți un brand cunoscut vă recomand să alegeți primirea notificărilor zilnic sau săptămânal, pentru a nu vă trezi cu inboxul plin.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mira

Multumesc tare mult pentru articol. Am incercat cu mention, dar o unealta gratuita e exact ce cautam :). Il testez acum si revin cu feedback

Claude F

You can exclude sites by simply putting
-site:myownsite.com in your query