fbpx

Taxa de prima inmatriculare – Banii inapoi

Guvernul trebuie să dea înapoi banii pe care i-a încasat anul acesta din taxa de primă înmatriculare, chiar dacă va adapta legislaţia astfel încât să corespundă cu cea europeană. Declaraţia a fost făcută pentru Radio France International de comisarul european pentru Taxe şi Uniunea Vamală, Laszlo Kovacs.
Sursa

Domnu’ Tariceanu, ce spuneti? Aveti ceva maruntis prin buzunare? Adica 225 de milioane de euro din taxe de prima înmariculare? Nuu? Vaaai, dar ce ati facut cu ei?
Lasa ca se castiga la loc, ca doar Citroenul face treaba buna nu! 😀
Politicieni nenorociti! Prostiti romani pe fata! 😥
Auzi la ei! Protectia industriei auto romanesti pe naiba!
Daca am bani de Logan si vreau sa imi iau Golf 4, cine esti tu sa spui ca nu fac bine?

Recomandă

6 Comentarii

  1. Cand o zbura porcu 😉 … eventual poate sa nu mai plateasca omu vreo taxa ceva scutiri de impozite la masina pe o anumita perioada,,, trebe sa iei vre-o dovada etc… dar bani ALELUIA !!! ia papat guvernu!

  2. Politicieni nenorociti! Prostiti romani pe fata! [IMG :cry:] Auzi la ei! Protectia industriei auto romanesti pe naiba! Daca am bani de Logan si vreau sa imi iau Golf 4, cine esti tu sa spui ca nu fac bine? by Marius Sescu | Posted in Stiri |2 Comments

  3. Sa inteleg bine: linkul “sursa” duce spre o stire aparuta in 2007…asta inseamna ca se refera la incasarile privind prima inmatriculare din 2007 noiembrie incoace?

    Sau nu pricep eu exact…adica e vorba de prima inmatriculare platita la nivel triplu?

    La tribulnal am inteles ca doar o parte din reclamanti si-au primit banii inapoi, pai daca e obligatoriu de ce se mai duc la tribunal? Si oricum la stiri s-a precizat ca nu toti si-au primit banii inapoi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *