fbpx

Teatrul Elisabeta vine în Bacău, acum aflăm câți doritori de cultură sunt

Când începuse pandemia și eram toți închiși prin case, mulți oameni plângeau pe Facebook de mila artiștilor, că e trist ce se întâmplă, că trebuie să sprijinim cultura, artele, că ei ar merge la teatru, la film, la concerte, la muzee, la expoziții, dar nu pot, că sunt închiși, și abia așteaptă să vină iar vremurile bune. Ei bine, artiștii au supraviețuit, s-au relaxat și restricțiile vara asta, au reînceput concertele, muzeele sunt deschise, teatrele fac din nou turnee prin țară.

Oare românii care erau fierți pe cultură au început să meargă din nou la concerte pe bani, să plătească pentru teatru, film, expoziții, sau era totul doar o perdea de fum, pentru că dă bine la public să te prefaci cult?

Zic asta pentru că m-au anunțat cei de la Teatrul Elisabeta din București că vin în Bacău pe 28 august, cu o comedie faină, „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Nu știu dacă e mai faină ca Boeing Boeing, o altă piesă de teatru de-a lor unde am râs cu lacrimi și mi-am dat seama că Temișan chiar e un actor bun, dar cifrele așa zic, că a prins la public. Și am văzut că joacă piesa la Teatrul de Vară „Radu Beligan”.

Chiar m-aș bucura să fie sala plină, că artiștii au nevoie de susținere acum, și tot entuziasmul ăsta manifestat în social media când eram închiși prin case ar fi bine dacă s-ar transfera în bilete vândute.

Piesa a fost deja vizionată de peste 25.000 de oameni, iar la avanpremieră biletele s-au vândut din prima zi. Dacă vreți să vedeți o comedie regizată de Șerban Puiu, cu actorii Andreas Petrescu, Marius Gîlea, Alexandra Velniciuc, Tania Popa, Irina Noapteș și Marcelo Cobzariu, aveți mai jos detaliile pentru bilete.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură, Agenția Teatrală și online, pe www.TeatrulElisabeta.rowww.Bilet.ro și pe www.SpectacoleFaine.ro. Vedeți că este și o promoție zilele astea, între 02 – 08 august la orice bilet cumpărat primiți încă unul GRATIS.

Pagina de Facebook a evenimentului e aici, pentru ultimele noutăți. Dacă sunteți în Bacău sau prin zonă eu vă recomand să mergeți, poate v-a ajuns un an de stat pe Netflix și vreți altceva.

Chiar, voi ați fost la vreun concert, piesă de teatru sau expoziție, de când s-au mai relaxat restricțiile?

Vedeți că am și un concurs cu 2 invitații duble la piesa de teatru, pe pagina de Facebook – am de dat 2 invitații duble, prin tragere la sorți. Luni 16 august, la 12:00, anunț tot pe pagină cei 2 câștigători.
Pentru a vă înscrie e suficient să dați un share public la postarea asta pe profilul vostru și să lăsați un comentariu tot la aceeași postare, în care îmi spuneți cu cine vreți să mergeți, etichetând persoana respectivă. Atât.

Recomandă

4 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *