fbpx

După ce am prins de Black Friday un televizor Utok U32HD4 cu 500 de lei mai mulți amici mi-au zis să fac un review, să zic dacă își merită sau nu banii televizorul ăsta. Între timp prețul televizorului a revenit la normal, e 800 de lei acum, dar totuși e printre cele mai ieftine televizoare la 800 de lei, dacă nu vreți ceva smart cu rezoluție full HD, care se duce peste 1000 de lei de regulă.

televizor-utok

Despre Utok știam mai multe pe partea de telefoane mobile și tablete, dar văd că intră încet pe toate gamele de electronice. Televizorul are în jur de 4 kg, e destul de ușor, deși ca grosime nu e printre cele mai subțiri.

Imaginea e clară cel puțin pe UPC unde l-am folosit, are intrare HDMI și USB, puteți conecta hard-disk-uri externe sau stick-uri pentru filme, deoarece vine și cu un media player încorporat, iar în meniu aveți o opțiune pentru alegerea subtitrării.

Utok U32HD4 e ideal dacă vreți un televizor decent, doar pentru urmărit canalele TV și filme văzute de pe memorii externe, și arată bine într-o cameră unde distanța până la pat sau canapea e 2,5, maxim 3 metri.

La prețul de 500 de lei e must buy, la 800 de lei e ok, mai ales că schimbarea canalelor TV e rapidă, am văzut alte televizoare în aceeași bani unde dura 2-3 secunde trecerea de la un canal la altul.

După ce am prins de Black Friday un televizor Utok U32HD4 cu 500 de lei mai mulți amici mi-au zis să fac un review, să…

Posted by Marius Sescu on Monday, December 14, 2015

6 Comentarii

  1. Utokul ala nu m-a dat pe spate cand l-am vazut prima oara si nici ca imagine nu mi s-a parut ceva bun. Poate o fi fost de la cablul analogic, cine stie?

    In mare, aceeasi chinezarie si acelasi meniu ca toate no name-urile si seamana foarte bine  cu gama low end de la philips sau toshiba.

Lasă un comentariu