fbpx

Cât de bun este un televizor de 80 cm cumpărat cu 500 lei?

După ce am prins de Black Friday un televizor Utok U32HD4 cu 500 de lei mai mulți amici mi-au zis să fac un review, să zic dacă își merită sau nu banii televizorul ăsta. Între timp prețul televizorului a revenit la normal, e 800 de lei acum, dar totuși e printre cele mai ieftine televizoare la 800 de lei, dacă nu vreți ceva smart cu rezoluție full HD, care se duce peste 1000 de lei de regulă.

televizor-utok

Despre Utok știam mai multe pe partea de telefoane mobile și tablete, dar văd că intră încet pe toate gamele de electronice. Televizorul are în jur de 4 kg, e destul de ușor, deși ca grosime nu e printre cele mai subțiri.

Imaginea e clară cel puțin pe UPC unde l-am folosit, are intrare HDMI și USB, puteți conecta hard-disk-uri externe sau stick-uri pentru filme, deoarece vine și cu un media player încorporat, iar în meniu aveți o opțiune pentru alegerea subtitrării.

Utok U32HD4 e ideal dacă vreți un televizor decent, doar pentru urmărit canalele TV și filme văzute de pe memorii externe, și arată bine într-o cameră unde distanța până la pat sau canapea e 2,5, maxim 3 metri.

La prețul de 500 de lei e must buy, la 800 de lei e ok, mai ales că schimbarea canalelor TV e rapidă, am văzut alte televizoare în aceeași bani unde dura 2-3 secunde trecerea de la un canal la altul.

După ce am prins de Black Friday un televizor Utok U32HD4 cu 500 de lei mai mulți amici mi-au zis să fac un review, să…

Posted by Marius Sescu on Monday, December 14, 2015

Recomandă

6 Comentarii

  1. Utokul ala nu m-a dat pe spate cand l-am vazut prima oara si nici ca imagine nu mi s-a parut ceva bun. Poate o fi fost de la cablul analogic, cine stie?

    In mare, aceeasi chinezarie si acelasi meniu ca toate no name-urile si seamana foarte bine  cu gama low end de la philips sau toshiba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *