fbpx

Terra-Peutique, Roman

Localul se incadreaza in stilul ‘heavy metal café’, acesta fiind, de fapt, stilul muzical care se asculta, destul de tare incat sa-l poti savura si destul de incet incat sa te poti intelege cu cel de langa tine.

Adresa: Roman, judetul Neamt, strada Mihai Eminescu, in spate la TP.

Localul este destul de mic pentru un grup mare, dar destul de incapator totusi. De fapt cred ca 40 de persoane ar avea loc destul. Localul se incadreaza in stilul ‘heavy metal café’, acesta fiind, de fapt, stilul muzical care se asculta, destul de tare incat sa-l poti savura si destul de incet incat sa te poti intelege cu cel de langa tine.

Se serveste bere la halba (2,5 lei Skol si 3 lei Tuborg), cafea – ca in toate barurile, la 2,5 lei , ceai, la acelasi pret, plus diverse shoturi. Aici mai trebuie sa spun ca gasesti si tigari, asta spre deosebire de alte locatii, de unde trebuia sa plec, tocmai pentru ca nu aveau si tigari.
Servirea se face atat la bar, cat si la masa, Terra-Peutique fiind genul ‘acela’ de bar in care toata lumea cunoaste pe toata lumea, cu atmosfera familial si prieteneasca. Beneficiaza de internet hot-spot, insa nu cred ca cineva ar merge cu laptopul intr-un local unde se asculta muzica rock.

Dezavantajul barului este ca se gaseste in spatele altui bar, ceea ce il face dificil de gasit, avantajul barului este exact acelasi, pentru ca il face oarecum intim, fara aglomeratia suparatoare a altor baruri.

Fotografii Terra-Peutique – Roman

Recomandă

4 Comentarii

  1. Salut,eu sunt Catalin(ala betiv) si vreau sa spun ca sunteti foarte prietenosi si ma simt f bine cand sunt intre voi…Felicitari 😉

  2. eu ma vindec de fiecare data cand trec pe acolo de abstinenta. la cat mai multe succesuri in terapie!

  3. neamtu’ a uitat sa mentioneze ca Terra Peutik a devenit centrul de operatiuni al bloggerilor romascani 🙂 maine seara ne dam iar intalnire acolo…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *