fbpx

E fain să te uiți la mașini electrice de peste 100k euro care depășesc supermașini de curse, dar adevărata revoluție a mașinilor electrice va veni când vom avea mașini electrice de 15-20k euro, care pot să facă 500-600 de kilometri cu o singură încărcare, la o viteză de 100-120 de kilometri pe oră, deci mașini accesibile pentru clasa medie, nu pentru elite. Și stații de încărcare rapidă peste tot, evident. 

La cum evoluează lucrurile, probabil în 10-15 ani le vom avea, poate chiar mai puțin dacă ceilalți producători încep să își dea și ei interesul, sătuli de scandaluri cu falsificarea testelor de noxe, și dacă americanii nu mai aduc democrația în prea multe țări din lumea arabă. Între timp, noi așteptăm, și ne facem cruce când alimentăm. Și oftăm după Tesla X.

8 Comentarii

  1. Mai bine renuntam sa mai construim autostrazi clasice si incepem sa construim, ca englezii, autostrazi care permit incarcarea auto electrice din mers 🙂

      • Nu mai vorbim de nivelul comisioanelor practicate … vezi cazul Oprescu, unde comisionul total era de 70% (!!!!), impartit, desigur, intre “merituosi”. Iar amaratii cu firmele nevoite sa cotizeze muncesc de le ies ochii pe 2 lei. Eventual dau faliment.

        Eu cred ca am fost haiduc intr-o viata anterioara 🙂

Lasă un comentariu