fbpx

Tester de blugi Puma

Săptămâna trecută am primit datorită lui Cristi o pereche de blugi Puma de la ZorileStore.ro, magazinul online despre care am mai povestit pe blog, fiind un brand foarte activ online în ultima perioadă. Nici eu nu știam până acum că Puma face blugi. Îmi plac pantofii sport de la ei, sunt ok atât pentru alergat cât și pentru umblat prin oraș, când poți să te îmbraci lejer. Când vine vorba de blugi încă nu am o impresie clară, trebuie să îi mai testez.

Am ales o pereche de blugi Mens Regular Fit – Rinse, în primul rând pentru că nu îmi plac cei spălăciți la culoare și în al doilea rând pentru că modelul ăsta se așează bine pe picior, nu suport blugii care se îngustează în partea de jos. Chestie de gust.

Inițial vroiam să îi port și să îi spăl zilnic, mai ales pentru că am o perioadă cu multe drumuri prin oraș și prin țară, deci îi voi folosi intens. Totuși, nu cred că e necesar, după vreo 3 zile arată la fel ca atunci când i-am primit. Cred că 2 spălări pe săptămână sunt suficiente. Îmi place că sunt dintr-un material ușor și sunt confortabili, aproape că nu îi simt pe mine. Dacă ați cumpărat vreodată blugi dintr-un material de slabă calitate știți la ce mă refer. În plus, sunt primii blugi cu fermoar pe care îi port în vreo 5 ani, toate modelele cumpărate până acum erau cu capse.

Nu am o marcă preferată de blugi, până acum cele mai multe perechi erau de la Crown, o marcă mai puțin cunoscută, dar care face blugi drepți, ce se așează bine pe încălțăminte. Va fi interesant să fac o schimbare. În ce privește prețurile, ele pleacă de la 200 lei, acceptabil pentru o pereche de blugi de firmă. O să revin după ce îi mai port o perioadă.

Voi ce mărci preferate de blugi aveți?

Recomandă

3 Comentarii

  1. chiar azi mi-a venit comanda de pe zorilestore, super ok ca livreaza cu un curier rapid ba chiar a fost si promotie(poate inca mai este) iar acum pe langa o pereche de pantofi sport am si papuci puma :))

  2. […] rugămintea de a îi purta și a scrie câteva cuvinte despre ei. Deși blugii arătau foarte bine eu eram sceptic, credeam că e doar un alt brand care s-a extins pe segmentul ăsta pentru a a avea de toate în […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *