Timisoreana: Iesii sunt iar ca pe vremi

Interesanta campania celor de la Timisoreana. Desi nu inteleg care e legatura intre Timisoreana si Iasi, in afara de caracterul de vechime ce le inconjoara si incarcatura istorica ( la Iasi sunt sigur, la Timisoreana tine mai mult de identitatea brandului ), mi se pare o idee buna abordarea unor accente regionale in campaniile de promovare, si nu doar pentru bere.

Sunt curios daca campania are caracter regional si in alte orase cu vechime gen Bucuresti, Bacau, Cluj, sau e doar un eveniment izolat, in Iasi. Oricum, felicitari pentru idee!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Adi Mironescu

Si mie mi-a placut particularizarea. Foarte bine asa :).

Mortyse

Poate ca cei de la Timisoareana pregatesc un eveniment in Iasi, iar acesta e doar un teaser…

Viorel Calinescu

pare interesant

Adina

Din cate stiu eu, printurile fac parte din campania “Cu Timisoreana redescoperi orasul de altadata”, campanie ce se desfasoara, pana pe data de 4 septembrie, in Arad, Craiova si Iasi.
Mi-au placut foarte mult printurile din Iasi, dar nu am avut niciodata aparatul foto la mine. Ce inseamna sa fii pregatit :)!

Marius Sescu

Adina, fotografia e facuta cu telefonul mobil. Se spune ca cea mai buna camera foto e cea pe care o ai la indemana, iar aici, Sony Ericsson K750 nu m-a dezamagit niciodata.

Campania suna bine, sunt curios daca mai sunt si alte surprize in plan.

Mortyse

Vom vedea maine pe Lapusneanu, se pare…

Marius Sescu

Ce e maine pe Lapusneanu? Bere?