fbpx

După ce a trecut Crăciunul probabil cel mai discutat subiect, inclusiv la televizor, este Revelionul. Unde vom merge, ce vom mânca și ce vom bea, cu cine vom petrece, cu ce ne vom îmbrăca, lucruri simple, dar importante în perioada asta. Eu nu am pregătit nimic spectaculos pentru anul ăsta, vreau doar liniște, dar dacă plănuiți o petrecere nebună cu prietenii sau o ieșire la un restaurant elegant și vreți să faceți impresie bună am două sugestii.

Doamnelor, renunțați la colanți asortați cu bluze, în genul ăsta:

În ciuda a ceea ce credeți voi, colanți plus bluză nu e în nici un caz o ținută elegantă, pentru ocazii speciale. Am mai văzut și anii trecuți doamne și domnișoare care mergeau pe varianta asta de Revelion și chiar nu mi se pare ok. Merge prin casă ca ținută lejeră, merge când dați o fugă până la magazinul de la colț, dar nu când vă pregătiți pentru o petrecere. Încercați să fiți elegante și căutați o rochie specială pentru Revelion, nu sunt chiar așa de scumpe.

Domnilor, măcar pentru o seară renunțați la tricou și puneți pe voi o cămașă. Poate fi asortată chiar și cu o pereche de blugi, dacă țineți neapărat. Poate nu sunt eu cel mai în măsură să vă dea sfaturi, încă învăț cum să mă îmbrac ca la carte pentru diverse ocazii, dar dacă vreți exemple concrete citiți articolul Înainte și după, e surprinzător cum se poate schimba imaginea unui om cu puțină bunăvoință (și bani). Dacă vreți să schimbați mai multe în garderoba voastră citiți toate articolele de pe blogul lui Cezar Ionașcu, aveți ce învăța.

De Revelion vrem să facem impresie bună, și hainele spun multe despre noi, de fapt după haine suntem judecați la început.

Și pentru că tot vă spuneam de ținute pentru Revelion pentru doamne și domnișoare, în magazinul online miniPRIX  găsiți rochii la prețuri decente, pentru Revelion sau alte ocazii speciale, iar  dacă ați cumpărat o rochie de la ei puteți participa între 1 și 15 ianuarie 2012 la concursul Miss Revelion 2012, e suficient să trimiteți o fotografie din seara de Revelion cu rochia cumpărată. Premiul cel mare e un voucher de 500 lei pentru cumpărături, deloc de neglijat.

Voi ce planuri aveți pentru Revelion?

1 Comentariu

  1. Pingback: Cristian Ghingheş (@kristofer93)

Lasă un comentariu