fbpx

Tool-uri pentru cautari eficiente pe Facebook

Spuneam ieri ca multe branduri prefera acum campaniile pe Facebook in detrimentul altor retele sociale datorita notorietatii retelei si usurintei lansarii unei campanii, promotii pe Facebook. Totusi, un punct slab al retelei sociale este cautarea, mai exact motorul de cautare pe Facebook nu ofera prea multe informatii utile, daca vrei de exemplu sa aflii ce discuta utilizatorii despre brandul tau.

facebook search

Din fericire exista alte aplicatii online care iti permit monitorizarea eficienta a retelei. Mai jos aveti 7 tool-uri care va vor ajuta in cautarile pe Facebook:

  1. Facebook Search – motorul de cautare Facebook iti arata persoane, pagini si postari scrise de prieteni care contin cuvintele cheie cautate, dar mai are de lucru cand vine vorba de cautat in toate mesajele de pe Facebook.
  2. Like Button – iti arata care sunt cele mai populare posturi pe Facebook.
  3. Bookshaka – poti vedea care sunt trendurile pe Facebook si poti cauta un anumit cuvant cheie in mesajele postate pe Facebook.
  4. Openbook – poti cauta anumite cuvinte cheie in mesajele postate pe Facebook, si o facilitate interesanta este ca poti filtra rezultatele in functie de sexul utilizatorilor.
  5. Kurrently – poti cauta atat in mesajele postate pe Facebook, cat si in tweeturile trimise pe Twitter.
  6. Socialmention – poti cauta pe Facebook, Twitter si alte retele sociale, bloguri, microbloguri, imagini etc.
  7. Foupas – se bazeaza pe Google si permite cautari in paginile, profilele, grupurile si aplicatiile de pe Facebook.


Cunoasteti si alte aplicatii pentru cautari pe Facebook?

Recomandă

6 Comentarii

  1. Nu aplicatii dar… Google 🙂 -mi se pare destul de eficient in a identifica daca un site are pagina/cont pe Facebook. Mi-as dori ca Facebrands si Social Bakers sa-si eficientizeze cautarea. Social Mention nu ofera intotdeauna rezultate corecte 🙁

    • Eu nu ma refer la identificarea site-urilor, ci la cautarea in continutul postat de utilizatori. Vreau sa ii gasesc de ex. pe cei care discuta despre HTC Chacha pe Facebook, cum fac asta daca search-ul lor nu imi ofera decat pagini/utilizatori/mesaje publicate de prieteni?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *