Trilulilu lansează Zonga.ro, serviciu românesc pentru streaming de muzică online

www.zonga.ro. Deci pentru asta erau petrecerile din #ziuaZ.

Site-ul e momentan în beta, dar când va fi disponibil publicului larg utilizatorii vor putea asculta muzică prin streaming direct pe calculator sau pe smartphone și vor putea salva playlist-urile în contul lor. Mi se pare interesantă posibilitatea de a descărca și asculta playlist-urile offline, chiar dacă nu ești conectat la internet. La lansare sunt 1736 de ore de muzică și 5840 de artiști. Nu e enorm, dar e suficient pentru început.

Update: video de la lansare, via Ștefan.

Oare va deveni Zonga un Spotify românesc? Rămâne de văzut, și eOk promitea mult când a fost lansat, iar acum e închis. Problema e monetizarea serviciului pentru a fi profitabil.

Cu Zonga găsești și asculți cam orice piesa vrei tu de la artiștii tăi preferați. Muzica de pe Zonga este oficială pentru că avem parteneriate cu casele de discuri românești și internaționale. Ascultând melodiile cu Zonga e ca și cum ai cumpăra piesele și CD-urile artiștilor tăi preferați.

Cum vi se pare ideea?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
1 Comentariu
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

[…] http://www.zonga.ro – streaming de muzică online, au multe melodii românești, dacă vreți să știți cu ce se diferențiază de serviciile internaționale. Am scris despre el la lansare. […]