fbpx

Peste 650.000 de vizualizări pentru clipul făcut de Emma Blackery în mai puțin de 3 zile, tipa a intuit corect nemulțumirea utilizatorilor Google, cărora li se bagă pe gât Google+ peste tot. Bine, probabil și limbajul explicit are un rol important în succesul clipului. :).

La noi rămâne cum am stabilit, Google+ e folosit pentru promovarea conținutului propriu, chiar și eu mă fac vinovat de asta. Am încercat să generez interacțiuni fiind mai activ în rețea, dar nu a funcționat. Da, Google+ arată bine, are funcții interesante, dar cât timp lumea nu îl folosește de ce te-ai implica acolo mai mult decât trebuie?

4 Comentarii

  1. Marius, luni de zile si eu am avut impresia ca G+ are mari lacune la capitolul interactiune intre useri. Insa nu e chiar asa, sunt foarte multe comunitati unde nivelul de interactiune este foarte mare. Sincer sa fiu (stiu, suna ca un sablon) dar in momentul de fata, comunitatile de pe G+ sunt mult mai active decat grupurile de pe FB la capitolul interctiune intre utilizatori. 🙂
    Da, sunt multe comunitati unde nu se interactioneaza, sunt multe profiluri unde nu vezi decat postari fara comentarii sau +1, insa sunt si comunitatile unde interactiunea este foarte mare.

Lasă un comentariu