Un nou design pentru ziaruldebacau.ro

Am lucrat intens în ultima perioadă la Advertica pentru noul design al site-ului Ziarul de Bacău. Detaliile complete sunt în articolul din ziar. Site-ul rulează pe WordPress, focusul nostru a fost pe optimizarea lui, scăderea timpului de încărcare al paginilor, creșterea timpului petrecut de cititori pe site, aerisirea designului și oferirea unei interfețe intuitive pentru cititori. Am optimizat și baza de date, am renunțat la unele elemente inutile, iar cireașa de pe tort este tema responsive, cititorii pot accesa site-ul ziarului cu aceeași ușurință de pe desktop, laptop, tabletă sau smartphone.

Am fost nevoiți să refacem și prezența online a ziarului în rețelele sociale, ne ocupăm și de consultanță pe partea de social media, deci cititorii pot comunica rapid cu ziarul, atât pe site cât și pe Facebook, Twitter sau Google+. Nu mai zic de abonarea prin feed RSS sau newsletter la articolele din ediția online Ziarul de Bacău.

 

În concluzie, dacă sunteți interesați de ultimele știri din Bacău vă recomand să accesați www.ziaruldebacau.ro, eu intru cu plăcere acum pe site, consider că e printre cele mai citibile site-uri de știri locale de la noi.11 Comentarii

  1. Arata bine. Ar fi fain daca cei de la Ziarul de Bacau ar dori sa lucrati si la identitate putin. Personal, cred ca identitatea ar trebui folosita fara acel shadow…ar arata mai bine si s-ar potrivi mai mult cu layout-ul general. Anyway, felicitari!

  2. Mie mi se pare ca sunt spatii libere prea mari intre sectiuni. Ma astept ca un ziar sa fie mai inghesuit, sa foloseasca mai bine spatiul. Da senzatia de informatie putina asa. Pana la urma nu e un blog, e un ziar si lumea se asteapta sa vada acolo de toate. Ma uitam adineaori la Ziarul de Iasi si parca parca e prea aglomerat ca sa fie dat drept exemplu insa e mai aproape de ceea ce numim points of parity in industria asta.

  3. Intradevar, prea mult spatiu gol, si neobisnuit, pentru mine cel putin formatul doar cu poza si titlu fara acel paragraf introductiv sau fraza. Ca cititor simt nevoia unui mic rezumat care sa ma lamureasca despre ce e vorba in articol si sa ma ajute sa ma decid in care articol sa intru sa-l citesc. Eu unul am obisnuinta scanatului si lasandu-ma doar cu titlul mi-ai luat un instrument de lucru:), doar e bineinteles o parere personala. Apreciez complexitatea proiectului si dezvoltarea pe latura de social media. Mult succes!
    PS. Poza de la ” ARD și-a depus candidaturile la BEJ ” nu se vede.

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: