Unde au fugit cititorii de bloguri

Atunci cand concediul vine,
Rup costumul de pe mine.
Imi iau slapi si bermuda
Si merg sa ma trag cu pluta!

Mai multi bloggeri imi spun ca in ultima perioada le-a scazut traficul foarte mult, unii ajungand chiar la jumatate din numarul obisnuit de cititori. Din fericire, cititorii mei nu au plecat nicaieri, sa spunem ca a scazut traficul obisnuit cu 200 de cititori pe zi, ceea ce nu e mult, avand in vedere ca suntem in plin sezon de concedii.

De fapt asta era si ideea: daca eu, ca blogger, am fost plecat in concediu si am lasat-o moale cu bloggingul, nu e normal ca si cititorii mei si ai vostrii sa evadeze din cotidian, macar pentru zile? Iar daca pleaca, probabil ultima lor grija ar fi sa verifice aberatiile care apar zilnic pe blogul meu si celelalte bloguri favorite.

Deci, dragi mei bloggeri, relaxati-va! Cititorii vor veni inapoi si traficul va creste la loc, imediat ce ei se vor instala confortabil inapoi in scaunele din fata monitoarelor din birourile din cladirile apartinand diverselor companii pentru care ei zic ca lucreaza, mai mult sau mai putin, practicand sfantul surfing pe net!

P.S: daca avem cititori in vacanta care citesc articolul asta, dati un comentariu, oricat de scurt. Ar fi relaxant sa stiu ca articolul asta scris la o temperatura de 35 de grade, in Iasi, e citit de cineva care soarbe linistit din cocktailul de fructe, tolanit intr-un sezlong si cu picioarele cufundate in nisip, undeva intr-o locatie exotica, admirand o priveliste gen foto de mai sus. Avem vreunul printre noi?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
10 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ines

Articolul asta a fost citit de un cititor care sta la birou cu un 3 in 1 in fata. Deci, sunt plictisitoare 😀

A! Si mie nu mi-a scazut numarul de cititori. Mi-a crescut 🙂

B-Blog

“Iar daca pleaca, probabil ultima lor grija ar fi sa verifice aberatiile care apar zilnic pe blogul meu si celelalte bloguri favorite.”

Nu poti fi sigur!Eu unul nu pot sa ma despart de calculator si daca as avea un laptop cu internet, primul lucru pe care l-as face ar fi sa verific ziarele si blogurile favorite. Chiar si in concediu ai nevoie sa te informezi.

Marius Sescu

B-Blog, deci esti Internet addicted, exact ca si mine. Daca nu ar exista Internetul, ar trebui inventat cat mai repede.

Totusi, nu avem nici o cititoare sau un cititor care ma citeste direct de pe plaja?

Adrian Monoranu

Bai nici mie nu mi-a scazut numarul. Adica a scazut un pic la sf lui iulie dar acum a revenit. Cred ca jurnalul de vacanta a prins. 🙂

Marius Sescu

Mono, esti pe plaja cumva?

ines

Ok, ok, am inteles. Cu TOTII. Daca nu suntem pe plaja, nu ne mai bagam la comentarii :))

Marius Sescu

Sau ai putea merge la plaja…

Ioana Grigoriu

La plaja nu, in schimb la munte da. Mojito si mariussescu.com sa traiasca 😉

brindushi

Eu cat am fost in concediu nu am raspuns nici la telefon, daramite sa mai intru pe net…deci nu fi trist daca nu o sa te citeasca lumea de pe plaja… :mrgreen:

dheo

Eu plec duminica pentru doua saptamani. Oare se supara cititorii daca ii las “pe uscat” atata vreme?