Unora le place blogul

Cum de ai timp să scrii pe blog, mă întreabă unii, că eu nu am timp nici pentru mine.

Nu am timp, dar îmi fac, le răspund eu.

Treaba cu blogul m-a prins de câţiva ani, şi nu cred că voi renunţa prea curând. Încerc să scriu măcar un articol pe zi, iar după o perioadă nu mai e aşa greu, îţi intră în reflex.

  • Unii freacă menta pe Facebook câteva ore pe zi, eu mai scriu un post pe blog.
  • Unii ies la bere în fiecare seară, eu mai citesc un articol, mă documentez, mai notez câteva idei pentru blog.
  • Unii se trezesc dimineaţa la 10, eu mă trezesc uneori cu noaptea’n cap pentru a termina un articol, dacă ştiu că voi avea o zi plină.

Sunt alegeri pe care le facem fiecare dintre noi. Unii se plâng că nu au timp, deşi pierd multe ore zilnic fără a face nimic productiv. Alţii îşi fac timp pentru lucrurile care contează. Nu există nu am timp, ci doar nu vreau să am timp. Asta şi aglomerarea zilnică cu multe nimicuri care nu au nici o importanţă reală.

Voi cum staţi cu timpul?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Pavel

Stau bine cu timpul, iar când stau prost, fac exact ca tine, mă trezesc cu noaptea în cap ca să scriu măcar un articol pe zi.

cipoc

prost tare pentru inca o perioada; incerc si eu sa ma gandesc in timp ce fac activitati mai lejere la subiecte, dar pacat ca nu retin chiar tot:)

Bogdan Anghelina

Oricât de greu mi-ar fi îmi fac timp să scriu fiindcă ideile geniale vin și pleacă repede, încerc să mă obijnuiesc cu ideea că ar fi un al-2-lea job pe lângă școală (deși consider blogging-ul un hobby).

A.Dragos

Aşa cum zici tu, unii preferă să iasă tot timpul în oraş. Unii preferă uneori să renunţe la astfel de ieşiri ca să facă ceva, ceva bine definit din care pot avea beneficii. În această situaţie e şi bloggingul. Dacă te respecţi şi îţi respecţi blogul, devii sau eşti responsabil pentru ceea ce faci.

Stefan Murgeanu

chestia asta cu timpul e putin mai complicata, dar in principiu iti dau dreptate 🙂

vlad gidea

Eu imi permit sa scriu atat cat vreau. Nu imi consuma timp, documentarea pentru scris articole o fac cu placere si nu tot timpul scriu articol dupa.

Nu stiu daca se poate plange cineva ca pierde timp in fata blogului. Inveti ceva tot timpul.

Reclame Tv

De cand a venit pe lume ala mic m-am lasat de fumat. Asta inseamna ca am castigat 2 ore (20 tigari x 6 minute= 120 minute).