Cum e la Untold Festival. Poze din prima zi

Lucrurile păreau destul de liniștite joi la Untold, în jurul prânzului au fost cozi mari deoarece toți vroiau să își ridice brățările de la festival, dar cam atât. După 6 seara a început nebunia, în primul rând concertul Șuie Paparude a încălzit atmosfera, urmat de Lost Frequencies, Tom Odell, Duke Dumont, Fedde Le Grand, Dimitri Vegas and Like Mike și preferatul meu, ATB.

Am zis numai despre scena principală deoarece aici mi-am făcut veacul, mi-a plăcut explozia de energie din partea publicului, dar am fost și la celelalte scene în fugă și lumea se distra și acolo. În plus prin parc, pe lângă stadion și Sala Polivalentă sunt multe zone de relaxare și multe activități puse la cale de organizatori și parteneri. Îmi place că lumea e relaxată, chiar se simte bine.

Sonorizarea la festival e impecabilă, Fatman Scoop chiar știe cum să încălzească publicul, să îl aducă în zonă, iar cele mai tari show-uri cred eu că au fost făcute de Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Dimitri Vegas and Like Mike și ATB. E uimitor ce poate face un DJ bun, cum o singură persoană poate controla mulțimile doar prin muzica creată de ea.

Preferații publicului au fost, după cum era de așteptat, Dimitri Vegas and Like Mike.

Am auzit multe discuții despre festival, cum că i se exagerează importanța, cum că nu era nevoie neapărat în Cluj de așa ceva, dar după ce am văzut în seara asta chiar cred că e cel mai tare festival pe nișa asta, și sunt sigur că reacțiile post eveniment și feedback-ul publicului vor confirma afirmația.

În ce privește utilitatea lui pentru oraș, când reușești să aduni 50-60 de mii de oameni din țară și din alte țări (sau poate sunt mai mulți) și îi convingi să îți viziteze orașul, chiar sunt dubii asupra utilității evenimentului?

Între timp vă las cu fotografiile din prima zi de festival. Cum vi se pare atmosfera?

Poze Untold Festival

Untold Festival Șuie Paparude

Untold Festival – Dimitri Vegas and Like Mike

Blogul MariusSescu.ro este partener media Untold Festival, între 30 iulie – 2 august ne vedem la Cluj.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Da, sunt dubii

Da, sunt dubii.Clujul castiga suficient de bine din industria IT si celelalte industrii pentru a fi nevoit sa atraga atata puhoi de oameni intre care se mai strecoara si vandalizatori de statui si incendiatori de florarii. Nu e ca si cand ar fi o amarata de comuna care sta in banii turistior

Luci Florescu

50% filmau cu telefoanele! 🙂

[…] Am ajuns acasă cu bătături în talpă, și eu credeam că nu m-am plimbat prea mult pe acolo. Ziua 1, ziua 2, ziua […]