fbpx

Știu, dragii mei, făceam mișto de cum arată Facebook pe laptop, spuneam că e urât designul, asta până când designerii lui Zuck s-au răzbunat pe noi și au venit cu un nou layout, și mai urât.

Personal eu zic că pur și simplu au luat afișarea Facebook de pe mobil și ne-au băgat-o pe gât peste tot, dar problemele sunt mult mai grave: sunt o mulțime de erori la afișare, încărcarea unor elemente, navigarea prin meniuri. Totuși, nu disperați, dacă vreți vechea interfață Facebook înapoi există soluții, mai exact oldlayout.com.

Pe site-ul ăsta aveți la dispoziție extensii sau instrucțiuni pentru Chrome, Mozilla, Opera, Edge, chiar și Safari, ca să puteți reveni la vechiul layout, tot urât, dar măcar funcțional. Vă recomand extensiile, sunt făcute de developerul unei alte extensii pe care o folosesc și eu pe Chrome când reclamele de pe Facebook o iau razna, Social Fixer.

P.S: atenție mare, să nu activați dark mode în Facebook pe laptop, veți avea coșmaruri.

În alte știri, voi ce extensii de browser mai recomandați?

15 Comentarii

  1. Deci esti salvarea societatii,am tot cautat o metoda si ma tot gandeam oare cum as putea trece la versiunea veche. Nu pot sa ma obisnuiesc cu versiunea actuala,si multe cunostinte se plang de versiunea asta.
    Respectele mele 🙂

  2. multumim pt pontul life saving. Cand inca mai puteai face switch mai era cum era, dar cand ai multe pagini de gestionat… e horror

Lasă un comentariu