fbpx

Clipul realizat de Comedis are sub 100 de vizualizări momentan, dar e posibil să ajungă viral, cum a fost și Romania Moca – Imnul sfarsitului crizei, care a trecut de 350.000 vizualizări pe Youtube.

Partea tristă e că ce apare în clip e real, ne-am umplut de cocalari și pițipoance care visează doar bani și mașini de lux, obținute fără muncă. Școala? Cui îi mai pasă de ea, dacă nici măcar profesorii nu se mai obosesc să îi învețe pe copii, la ce salarii primesc acum. Partea bună e că și tinerii ăștia se vor trezi odată și odată, cel mai probabil când mama și tata nu îi vor mai susține și ajung la Oficiul de șomaj.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ndrei
Ndrei
30 septembrie 2011 12:08

Trist, dar adevarat. Parca vad pustii cum trimit linkul la clip pe messenger, scriind – Mijto mă, fa clik.

Nebunia
30 septembrie 2011 12:15

Chiar daca si eu fac parte din generatia asta atat de jignita si contestata, pot sa zic ca in mare parte aveti dreptate… am colegi, colegi la cel mai bun liceu din Craiova si unul dintre primele pe tara, ce vor sa ia Bac-ul si sa plece la capsuni in Spania… mentalitate de roman…

MarcAT
2 octombrie 2011 08:40

e destul de comic si asta, dar ala pentru waka waka a fost mult mai comic… dar sunt sigur ca si asta o sa prinda la public… eu deja l-am trimis catorva amici ;))

Plum Media (@plummedia) (@plummedia)
3 octombrie 2011 09:35

Viața e dură – Imnul repetentului la Bac. Un nou viral .ro? http://t.co/Wjei55aF via

5
0
Lasă un comentariux
()
x